به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد حسنی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نمین گفت: از ۷۲ واحد مرغداری گوشتی شهرستان نمین سالانه بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید میشود.
وی افزود: شهرستان نمین با داشتن تعداد ۹۶ مزرعه طیور اعم از مرغداری گوشتی، مادر گوشتی، مرغداری تخمگذار، کارخانه جوجه کشی و پرورش کبک و اشتغال زائی بیش از ۴۵۰ نفر رتبه دوم استان را در صنعت طیور به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نمین اضافه کرد: با توجه به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ۲۵ کیلوگرم میباشد، لذا مصرف داخلی شهرستان حدود هزار و ۷۵۰ تن گوشت مرغ در سال میباشد، که این امر بیانگر تولید بیش از ۷ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان دارد که به سایر شهرستانهای استان و استانهای همجوار صادر میشود.
حسنی در پایان افزود: مصرف ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۷۲ درصد نیاز بدن به پروتئین را برآورده میسازد. گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می باشد، که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.
انتهای پیام/ح