به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، جهانگیری رئیس انجمن خدمات بینالمللی سلامت ایران و معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی در حاشیه سمینار گردشگری سلامت و ظرفیتهای آن برای توسعه گردشگری حوزه اکو و و همسایگان در اتاق بازرگانی بیرجند گفت: در حوزه پزشکی متخصصین بسیار خوبی در شرق کشور و خراسانجنوبی داریم که این مهم نیز بسیار قابل تأمل است.
وی افزود: اما نکته مهم این است که ما نتوانستهایم علیرغم خدمات خود یک بسته جامع و با نظم و هارمونی ارائه دهیم.
جهانگیری ادامه داد: شاید یک بیمارستان و آژانس گردشگری به تنهایی در حوزه گردشگری کار خود را به درستی انجام داده باشد ولی باید بین خدمات این دو یک هماهنگی و تعامل وجود داشته و در حقیقت یک بسته جامع خدمت ارائه شود.
رئیس انجمن خدمات بینالمللی سلامت ایران و معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی اظهار کرد: از نظر زیر ساختی نیز برای رونق گردشگری سلامت در خراسانجنوبی زیر ساختهای حمل و نقل زمینی و هوایی باید ارتقا یافته تا انتقال افراد و رفت و آمد آنان تسهیل شود.
جهانگیری با اشاره به ضرورت معرفی ظرفیتهای گردشگری خراسانجنوبی برای کشور هدف یعنی مردم افغانستان، بیان کرد: باید ارتباطات مالی بین دو کشور نیز از جنبههای مختلف تسهیل شود چرا که به دلایل امنیتی مردم افغانستان نمیتوانند حجم زیادی پول نقد به همراه خود به ایران بیاورند.
وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری باید به صورت حرفهای کار و تلاش کنیم، ادامه داد: دو بیمارستان ولی عصر (عج) و امام رضا (ع) در خراسانجنوبی مجوز پذیرش بیمار خارجی را دارند و بیمارستان رازی نیز مراحل کار دریافت مجوز را پیگیری میکند.
رئیس انجمن خدمات بینالمللی سلامت ایران و معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: یکی از استانهای همسایه خراسان جنوبی یعنی خراسانرضوی یکی از قطبهای گردشگری سلامت است که میتوان از تجربیات آن استفاده کرد.
جهانگیری با اشاره به اینکه کشورهای افغانستان، عراق و آذربایجان بیشترین گردشگر را به منظور درمان به ایران دارند، یادآور شد: بیشترین علل مراجعه درمان در حوزه گردشگری سلامت نیز مربوط به چشم پزشکی، ناباروری، زیبایی، قلب و عروق و ارتوپدی است.
انتهای پیام / ط ا