به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، عادل آذر عصر رئیس دیوان محاسبات کشور امروز چهارشنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی در تبریز با تاکید بر اینکه طبق ارزیابیهای دیوان محاسبات کشور ۹۷ درصد مدیران پاک دست هستند، گفت: تنها حدود ۳ درصد مدیران ممکن است جرمی مرتکب شده باشند.
وی با اشاره به اینکه اگر مدیران به طور جدی موضوع کنترل و نظارت را قبل و حین عمل پیگیر باشند، دیگر نیازی به برخوردهای بعدی از سوی دیوان محاسبات نخواهد بود، ادامه داد: مدیران ویترین نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.
آذر با تأکید بر نظارت دقیق مدیران دستگاههای اجرایی بر امور نهادهای تحت مدیریت خود، گفت: آنچه که موجب جرم و تخلف در دستگاهها میشود، ضعف در کنترلهای داخلی است.
رئیس دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه راهبرد دیوان محاسبات نظارت مستمر مالی با رویکرد پیشگیرانه، هدایتگرانه و مقتدرانه است، ابراز داشت: مدیران دستگاههای اجرایی باید نهادهای تصمیمگیری، نظارت و کنترل را از هم جدا کنند؛ گاهی اوقات اعتمادهای بیش از حد باعث میشود همه این نهادها دست یک نفر باشد که همین موضوع منفذی برای جرم است.
وی ابراز داشت: تجربه نشان داده است که ۴۰ درصد استانها از تمام اعتبارات خود از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایهای خود در بخش اسناد استفاده نکرده اند گفت: اعتبارات تملک دارایی سرمایهای در بخش اسناد با تصویب ستاد تمدید شده است و دستگاههای اجرایی تا پایان شهریور مهلت دارند، در این خصوص اقدام کنند.
آذر سپس اظهار داشت: وظیفه دیوان محاسبات پاسداری از بیت المال است و ما مهمترین بخش بیت المال را سرمایههای انسانی و مدیران میدانیم.
وی در خصوص واگذاری ماشین سازی تبریز به بخش خصوصی نیز گفت: حسابرسی انجام شده توسط دیوان محاسبات نشان میدهد که در واگذاری ماشینسازی تبریز جرم اتفاق افتاده است. این موضوع در تفریغ بودجه ۹۶ و در صحن مجلس نیز مطرح شد. در این خصوص منتظر رأی اصلی هیأت مستشاری هستیم.
انتهای پیام/ز