به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، منابع خبری روز پنجشنبه اعلام کردند کشتیهای جنگی هند که در حال اسکورت شناورهای تجاری در خلیج فارس هستند برای مدت زمان طولانیتری در خلیج فارس باقی میمانند.
منابع آگاه ضمن اعلام این خبر به خبرگزاری رویترز گفتند دو کشتی جنگی هند که تحت پشتیبانی هواپیماهای تجسسی قرار دارند قصد پیوستن به ائتلافی را که ایالات متحده قصد دارد برای «تأمین ایمنی تردد دریایی» در نزدیکی تنگه هرمز ایجاد کند، ندارند.
طبق این گزارش، کشتیهای نیروی دریایی هند از چند ماه پیش شناورهایی که تحت پرچم این کشور حرکت میکنند را هنگام ورود و خروج به آبهای خلیج فارس و خلیج عمان اسکورت میکنند. یک مقام مطلع به موضوع گفت: «این رویه با وضعیتی که فعلاً حاکم است متوقف نخواهد شد و ما در روزهای پیش رو در این منطقه حضور خواهیم داشت.»
یک مقام هندی هم به رویترز گفت عملیات کشتیهای نیروی دریایی هند در اسکورت نفتکشهای تحت پرچم این کشور در راستای اجابت درخواست «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا هم هست که از خریداران نفت خواسته بود وظیفه محافظت از نفتکشهای خودشان را به عهده بگیرند.
وی تصریح کرد این مسئله جزو مسائل مطروحه در دیدار میان «نارندرا مودی»، نخستوزیر هند با ترامپ در حاشیه نشست گروه ۲۰ در ماه گذشته میلادی بوده و مودی به رئیسجمهور آمریکا گفت او کشتیهایی را برای محافظت از نفتکشهای تحت پرچم کشورش روانه منطقه کرده است. اما هند به ائتلاف آمریکا که اهداف ضد ایرانی دارد نخواهد پیوست، زیرا به نوشته رویترز، چنین اقدامی، دهلی نو را در مقابل ایرانی قرار میدهد که با آن پیوندهای دیرینه سیاسی و تاریخی دارد.
این مقام هندی گفت دهلی نو هیچگاه جزو کارگروههای نظامی خارجی نبوده و ترجیح داده زیر پرچم سازمان ملل متحد کار کند.
انتهای پیام/
منبع: فارس