به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محمد علی فرهمند معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: صندوقهای اعتباری خرد زنان روستایی در راستای توانمندسازی زنان روستایی و فراهم کردن شرایط دسترسی آنها به منابع مالی بوده که منجر به ایجاد اشتغال و تولید درآمد در جوامع روستایی میشود.
محمد علی فرهمندراد با اشاره به اینکه صندوقهای مزبور الگوی موفق اقتصاد مقاومتی میباشند تصریح کرد: نهادینه کردن مشارکت زنان روستایی در راستای فعالیتهای مختلف بخش کشاورزی و توسعه روستایی و توجه ویژه به زنان آسیبپذیر روستایی و عشایری با اولویت زنان سرپرست خانوار، از جمله سیاستهای کلی تشکیل صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی است.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ایجاد بستری مناسب برای مشارکت زنان و ارتقای مهارتهای فردی و اجتماعی زنان روستایی از طریق برنامههای آموزشی خصوصا برگزاری کارگاه، کلاسهای آموزشی و بازدیدهای ترویجی از جمله اهداف اصلی تشکیل صندوقهای اعتباری است.
فرهمند افزود: پروژه تشکیل و اجرای صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی چندین سال است که با هدف بهبود وضعیت اقتصادی کشور، کاهش بیکاری، عدالت اجتماعی و کاهش فقر در مناطق روستایی آغاز شده و هماکنون نیز ادامه دارد.