غلامی اظهار داشت: انتقال فناوریهای نوین به حوزه صنعت، میتواند در ایجاد شغلهای جدید کمک شایانی داشته باشد در حالی که حدود ۴میلیون دانشجو در کشور داریم که باید به سمت بازار کار هدایت شوند.
وزیر علوم تصریح کرد: مراکز علمی در استانها و بیش از ۱۳ هزار کارگاه و آزمایشگاه دانشگاهی آمادگی دارند در تمامی حوزههای تحقیقاتی به تولید و صنعت کمک کنند.
وی افزود: ۶ هزار واحد فناور در ۴۳ پارک علم و فناوری کشور مستقر هستند و تولید تجهیرات پزشکی، طراحی و ساخت تجهیزات توربینهای بادی، ماهواره ها، پهبادها و هواپیماهای بومی، انواع رباتهای آموزشی و صنعتی، سامانههای راداری و پلتفرم خودرو را در دستور کار دارند.
غلامی گفت: دانشگاهها در تلاش هستند دانشجویان را در جهت نیاز جامعه تربیت کرده و در همین راستا فرصتهای مطالعاتی جدید برای دانشجویان دکتری و اعضای هیئت علمی جدید در راستای همکاریهای وزارت علوم و وزارت صمت در دست اجرا دارد.
وی در پایان گفت: این نمایشگاه در راستای تعمیق و گسترش همکاریهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت صمت به عنوان متولی بخشهای بزرگی از اقتصاد کشور برگزار شده و وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به همراه تمامی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور با افتخار در خدمت صنعت، تولید و شکوفایی اقتصاد کشور است و ما آمادگی هرگونه همکاری در حوزه صنعت را داریم.
انتهای پیام/