به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدرضا شهابی گفت: جهرم از جمله مناطق شاخص در تولید محصول انگور است، محصول انگور شهرستان جهرم یک محصول نوبرانه در استان فارس قلمداد میشود و معمولاً در آغاز فصل به بازار میآید.
وی افزود: سطح زیرکشت انگور در شهرستان جهرم حدود سه هزار و ۳۰۰ هکتار است که محصولی معادل ۲۲ هزار تن را روانه بازار میکند.
شهابیان ادامه داد: در سالهای اخیر به دلیل کاهش نزولات آسمانی و کمبود آب بهره برداران جهرمی به خصوص در بخش سیمکان در جهت تغییرالگوی کشت و به لحاظ نیاز آبی کمتر مبادرت به احداث باغ انگور کردهاند.
وی تصریح کرد: متوسط عملکرد انگور دراین شهرستان ۱۲ تن در هکتار است و جهرم دومین مقام سطح زیرکشت انگوریاقوتی در استان فارس را دارا است.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم اظهار داشت: ارقام انگور کشت شده در جهرم شامل یاقوتی، عسکری، شیرازی، ریش بابا، رطبی، خلیلی است هر هکتار انگور با توجه به صنایع جانبی از جمله تولید سبدهای میوه و کارگاههای تولید کشمش و شیره انگور برای ۶ نفر مستقیم و ۲۰ نفر هم غیرمستقیم اشتغالزایی دارد.
شهرستان جهرم در ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز واقع شده است.
انتهای پیام/م