به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تاثیر کاهش قیمت دلار بر بازار مسکن اظهار کرد: کاهش قیمت دلار بر بازار مسکن در بلند مدت تاثیر خواهد داشت چراکه آپارتمانهایی که با مصالح با قیمتهای جدید در دست ساختند، حداقل تا ۱۰ ماه آینده آماده تحویل خواهند شد.
وی در ادامه افزود: امیدوار هستیم که روند نزولی قیمت دلار تا زمانی ادامه پیدا کند که قدرت خرید مردم افزایش یابد و تسهیلات بانکی مسکن بتوانند تا ۵۰ درصد از قیمت تمام شده مسکن را تامین کنند.
این کارشناس بازار مسکن خاطر نشان کرد: هم اکنون بزرگترین مشکل بازار مسکن نبود توازن بین عرضه و تقاضا و در نتیجه کاهش چشم گیر معاملات است، دولت همچنین میتواند با تامین حداقل مسکن برای نیازمندان واقعی، این التهاب را در بازار کاهش دهد و در این صورت قیمت مسکن تا ۳۰ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.
سرحدی در ادامه افزود: با توجه به اقدامات اخیر وزارت راه و شهرسازی و همچنین اقداماتی که بانکها در خصوص تسهیلات انجام دادند، درصورتی که روند نزولی قیمت دلار ادامه پیدا کند، تا پایان تابستان و در اواسط سال جاری شاهد رونق در بازار و کاهش چشم گیر قیمت مسکن باشیم.
وی با ذکر این مطلب که کاهش قیمت دلار تاثیر روانی زیادی بر بازارهای مختلف دارد، تصریح کرد: این موضوع میتواند مردم را تاحد زیادی نسبت به سرمایه گذاری امیدوار سازد همچنین باعث میشود تا بخشی از افزایش قیمتهای بی دلیل در بازار که به اصطلاح به آن حباب گفته میشود، کاهش یابد.
این کارشناس بازار مسکن عنوان کرد: بخش روانی کاهش قیمت دلار در تمامی بازارها تاثیر گذار خواهد بود، اما در بازار مسکن که رقم معاملات سنگین است، این تاثیر در طولانی مدت نمایان خواهد شد.
منبع: میزان
انتهای پیام/