به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی از مضرات خوردن مداوم فست فودها حرف میزنیم، دقیقا از چه میگوییم؟ شاید یکی از بهترین پاسخها به این سوال را بتوانیم در مستند «بیش از حد چاقم کن»، محصول ۲۰۰۴ آمریکا، بیابیم. اسپارلاگ، تهیه کننده این مستند، در یک اقدام افراطی تصمیم میگیرد به مدت یک ماه، صبح، ظهر و شب فست فود بخورد.
پیش از آغاز این زمان، او ابتدا به دکتر مراجعه میکند و وضعیت سلامت جسمی و روانی او به شکلی دقیق ارزیابی میشود. بعد از اتمام این دوره یک ماهه نیز تمامی این ارزیابیها تکرار میشود.
۱۰ کیلو اضافه وزن در یک ماه!
نتیجه این یک ماه فست فود خوردن برای جناب اسپارلاگ، عبارت است از: افزایش وزن به میزان تقریبی ۱۰ کیلوگرم، افزایش کلسترول و افزایش درصد بافت چربی بدن که همه این موارد به معنی دو برابر شدن احتمال بیماریهای قلبی و ایست قلبی است. به علاوه این مستند ساز در پایان ماه تشخیص کبد چرب دریافت میکند، اما این تمام ماجرا نیست چرا که تغییرات خلق و خو یکی دیگر از موضوعاتی است که مصرف مداوم فست فود میتواند ایجاد کند؛ تجربه خستگی مداوم و علایم شبه افسردگی، تغییرات خلق و خو و سردردهای همیشگی از دیگر نتایج مصرف مداوم فست فود برای این مستند ساز بوده است.
شاید با خود بگویید خب من که هر روز سه وعده فست فود نمیخورم! درست است میزان مصرف بسیاری از ما پایینتر از این حرفهاست، اما یادتان باشد مصرف فست فود اگر تبدیل به عادت شود، به هر صورت میزانی از عوارض را به دنبال خواهد داشت. حالا نه ۱۰ کیلو اضافه وزن طی یک ماه، اما کمی اضافه وزن، کمی افزایش کلسترول، کمی افزایش فشار خون و البته کمی مشکلات قلبی-عروقی در طولانی مدت، میتواند ارمغان مصرف عادتی فست فود برای هر یک از ما باشد.
منبع: خراسان
انتهای پیام/