تل آویو این روز‌ها با بحران‌های زیادی از جمله بحران‌های سیاسی و مالی و نظامی دست و پنجه نرم می‌کند که بنا به اعتقاد تحلیل گران باعث شده تا روند زوال این رژیم شدت بگیرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تشدید بحران‌های داخلی در رژیم صهیونیستی در سایه جدی شدن اختلافات میان مقام‌های سیاسی این رژیم باعث شده تا تحلیلگران بیش از پیش از فروپاشی این رژیم سخن بگویند. به تازگی سندیکای کارمندان وزارت خارجه رژیم صهیونیستی از اعتصاب هیأت‌های دیپلمات خارجی این رژیم خبر داده است. سندیکای کارمندان وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تمام هیأت‌های دیپلمات این رژیم قرار است طی روز‌های آتی دست به اعتصاب بزند.

بحران‌هایی که گریبانگیر تل‌آویو شده است/ رژیم‌صهیونیستی به پایان خود نزدیک می‌شود؟

این اقدام دیپلمات‌های صهیونیست در اعتراض به سیاست‌های تل آویو در قبال وزارت خارجه این رژیم انجام می‌شود. این دیپلمات‌ها اعلام کردند که بودجه تخصیص یافته به هیأت‌های دیپلمات صهیونیست در سراسر جهان به شدت کاهش یافته و حقوق این دیپلمات‌ها زیر پا گذاشته شده است. منابع خبری اعلام کردند این اقدام سفرای وزارت خارجه تل‌آویو برای اولین بار در تاریخ این رژیم اتفاق می‌افتاد و می‌توان از آن به عنوان فرو ریختن خط مقدم سیاست‌های رژیم صهیونیستی در جهان یاد کرد.

اعتصاب هیأت‌های دیپلمات صهیونیست در سراسر جهان را می‌توان یکی از مواردی دانست که باعث تشدید اوضاع داخلی رژیم صهیونیستی طی دوره اخیر به ویژه ماه‌های اخیر شده است. اخیراً یهودیان اتیوپی تبار موسوم به فلاشا نیز با برگزاری تظاهرات گسترده و پی در پی در اراضی اشغالی اعتراض خود را نسبت به سیاست‌های نژاد پرستانه و تبعیض آمیز تل آویو اعلام کرده بودند.

بحران‌هایی که گریبانگیر تل‌آویو شده است/ رژیم‌صهیونیستی به پایان خود نزدیک می‌شود؟

این اعتراضات در حالی صورت گرفت که یهودیان اتیوپی تبار در اراضی اشغالی به شدت از سیاست‌های تبعیض آمیز مقام‌های رژیم صهیونیستی رنج می‌برند و کار به جایی رسید که با کشته شدن یک جوان اتیوپی تبار به دست یک افسر پلیس صهیونیست این اعتراضات مانند یک بمب ساعتی منفجر شد و مناطق مختلف اراضی اشغالی را در بر گرفت.

به تمام این معضلات باید بالا گرفتن اختلافات سیاسی میان سیاستمداران صهیونیست به ویژه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و آویگدور لیبرمن وزیر جنگ سابق این رژیم که دو رقیب سیاسی جدی برای یکدیگر به شمار می‌آیند اضافه کرد.

لیبرمن که سخنان بی پرده وی علیه سیاست‌های نتانیاهو زبانزد است به تازگی گفته که نتانیاهو همچون سگی است که فقط واق واق می‌کند، اما گاز نمی‌گیرد. این سخنان لیبرمن علیه نتانیاهو زمانی مطرح شد که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در مصاحبه با شبکه خبری المنار تأکید کرد که مقاومت بیش از هر زمان دیگر قدرتمندتر شده است و قادر به نابود کردن کامل اسرائیل و بازگرداندن آن به عصر حجر است.

لیبرمن تنها سیاستمدار صهیونیستی نیست که علیه نتانیاهو به شدت اعتراض کرده و سخنرانی می‌کند بلکه بنی گانتس رئیس حزب موسوم به سفید آبی نیز بار‌ها به دلیل ضعف نتانیاهو در برابر گروه‌های مقاومت فلسطین از وی انتقاد کرده است. وی گفته بود: ما به مرحله‌ای رسیده‌ایم که حماس به قدرت بازدارندگی رسیده به‌طوری که هر آنچه را می‌خواهد بر نتانیاهو دیکته می‌کند و به همین سبب ما قدرت بازدارندگی نداریم.

مقامات صهیونیست که تنها به لفاظی علیه حزب الله لبنان و ایران و در کل محور مقاومت در منطقه می‌پردازند خود به خوبی می‌دانند که یارای مقابله با گروه‌های مقاومت در فلسطین را که بدون هیچ حمایتی توانسته اند نظامیان صهیونیست را از پای درآورده و تسلیم کنند ندارند چه رسد به آنکه بخواهند جنگی تمام عیار علیه حزب الله لبنان و یا ایران به راه بیاندازند.

به همین دلیل درگیری میان مقام‌های صهیونیست بیشتر از جنبه سیاست‌های خارجی این رژیم و لفاظی‌ها و تهدیدات تو خالی تل آویو علیه کشور‌های منطقه صورت میگیرد.

نتانیاهو که رکورد دار بیشترین زمان تصدی پست نخست وزیر در تاریخ رژیم صهیونیستی شده هنوز نتوانسته یک ائتلاف یکپارچه برای تشکیل کابینه ایجاد کند. شرایط داخلی رژیم صهیونیستی به گونه‌ای پیش می‌رود که می‌تواند زمینه‌ساز سرنگونی نتانیاهو در انتخابات پیش روی این رژیم باشد.

بالا گرفتن اختلافات میان نتانیاهو و لیبرمن به حدی جدی شده که صدای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را نیز درآورده است. رئیس‌جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرده که اختلافات میان بنیامین نتانیاهو و آویگدور لیبرمن درباره تشکیل کابینه حل شود.

بحران‌هایی که گریبانگیر تل‌آویو شده است/ رژیم‌صهیونیستی به پایان خود نزدیک می‌شود؟

شکست‌های میدانی پی در پی ارتش رژیم صهیونیستی در برابر نیرو‌های مقاومت به ویژه شاخه نظامی جنبش حماس با نام گردان‌های شهید عزالدین قسام نیز یکی دیگر از نشانه‌های تضعیف ساختار حاکمیتی سیاسی و نظامی این رژیم است.

بنا به اذعان روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت پس لرزه‌های شکست در عملیات خان یونس در جنوب نوار غزه همچنان ادامه دارد و یک فرمانده دیگر صهیونیست‌ها نیز قرار است برکنار شود. بر اساس گزارش این روزنامه، تبعات شکست در خان یونس همچنان دامنگیر شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی است و در پی شکست در این عملیات، یکی از فرماندهان صهیونیست قرار است تا پایان هفته جاری برکنار شود.

تحلیل گران نظامی رژیم صهیونیستی نیز معتقدند که پس لرزه‌های شکست در عملیات خان یونس همچنان دامنگیر سازمان‌های نظامی اسرائیلی است. آن‌ها تاکید دارند که ضربه‌های امنیتی حماس به تل آویو در جریان عملیات خان یونس قابل وصف نیست.

شکست تلاش‌های آمریکا برای متحد کردن کشور‌های عربی و کشور‌های منطقه در قبال معامله قرن و جلب حمایت آن‌ها برای موافقت با این طرح آمریکایی که تماماً به نفع رژیم صهیونیستی بوده و حقوق ملت فلسطین را در خصوص تشکیل کشور فلسطین به طور کامل نادیده می‌گیرد یکی دیگر از عوامل تشدید کننده بحران‌ها در این رژیم به شمار می‌رود چرا که تل آویو بر اجرایی شدن معامله قرن و محو کردن مسأله فلسطین برای همیشه در تاریخ معاصر حساب ویژه‌ای باز کرده بود.

در مجموع می‌توان گفت که سیاست خارجی جنگ طلبانه رژیم صهیونیستی در کنار سیاست‌های تبعیض آمیز سران این رژیم در داخل در سایه ضعف نظامی ارتش این رژیم و شکست معامله قرن و هم چنین بحران مالی که بخش‌های مختلف رژیم صهیونیستی به ویژه هیأت‌های دیپلمات با آن دست و پنجه نرم می‌کنند مشکلات عدیده‌ای را برای تل آویو ایجاد کرده است.

در نهایت باید به این سخنان سید حسن نصرالله که در هر مناسبتی به آن اشاره می‌کند پرداخت که اسرائیل از خانه عنکبوت سست‌تر است و بررسی وقایع اخیر در اراضی اشغالی و اوضاع نا به سامان داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی بیانگر ماهیت سست بودن این خانه است که دیر یا زود نهایتاً منجر به فروپاشی آن خواهد شد.

منبع:مهر

انتهای پیام/

بحران‌هایی که گریبانگیر تل‌آویو شده است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.