به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، فرهاد ذوالجناحی رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نیشابور گفت: سرانه تولید
آب شهرستان ۲۸۵ لیتر در شبانه روز به ازای هر فرد است و سرانه مصرف هرنفر ۱۹۱ لیتر و بقیه این آب در بخش دام و فضای سبز صرف میشود.
او افزود: ۳۵۶ روستا با ۶۲ هزار و ۵۲۱ مشترک در نیشابور تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارد و ۹ روستا با شش هزار و ۸۸ مشترک از خدمات شرکت آب و فاضلاب شهری استفاده میکنند.
او افزود: به دلیل افزایش گرمای هوا ۲۲ روستای این شهرستان با مشکل کم آبی مواجه شده اند و شرایط بحرانی دارند و در حال حاضر به ۱۶ روستا از این تعداد با تانکر آبرسانی میشود.
رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نیشابور ادامه داد: امسال برای سه مجتمع آبرسانی قوش آغل و فوشنجان و سرچاه و سه روستای چناران، کلاته باغ و ابوسعدی از محل اعتبارات ملی صندوق توسعه ۸۷ میلیارد ریال و از محل اعتبارات استانی جهت طرح نگهداری و آبرسانی سیار ۳۷ میلیارد ریال اختصاص یافته است.
او گفت: آبرسانی به روستاهای تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی نیشابور با ۵۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۲۲ کلرزن برقی، گازی و هیدرو و ۲۱۰ مخزن با ظرفیت ۳۰ هزار و ۲۰۵ متر مکعب ظرفیت انجام می شود.
ذوالجناحی افزود: ۱۵۷هزار و ۹۴۹ نفر در قالب ۵۰ هزار و ۱۳۷ خانوار جمعیت در ۴۲۰ روستای نیشابور سکونت دارند که برای تامین آب شرب این جمعیت ۱۱۶ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق حفر شده است ۹۸ درصد مشترکان اب در روستاها پر مصرف هستند.
انتهای پیام//س.ح
حفر ۱۱۶ حلقه چاه عمیق برای روستائیان نیشابور