به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک اولین دوره مسابقات سراسری جوشکاری به همت دانشگاه اراک و شرکت ماشین سازی اراک در دانشگاه اراک برگزار شد.
دکتر حسین مستعان دبیر برگزاری این مسابقات در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک گفت: این مسابقات با رویکرد ارتقای توانمندی دانشجویان به عنوان نیروی ماهر و مورد نیاز بازار کار کشور
و توسعه آموزش های مهارتی وتحقق سیاست جامع مهارت افزایی و همچنین ارتقای توان اشتغال پذیری دانشجویان برگزار می شود .و تا دو روز ادامه میابد. در این مسابقات ۱۹ تیم از ۱۱ استان کشور شرکت کرده اند.
دکتر حمیدی، ریاست دانشگاه اراک ضمن خیر مقدم شرکت کنندگان از جای جای کشور به دانشگاه اراک گفت: دانشگاه اراک جز دانشگاه های قدیمی ایران است . انچه که هدف موسسان این دانشگاه در پنجاه سال قبل بود، آغاز مسیریست که توسط شما ادامه می بابد. بحث افزایش توان اشتغال پذیری ، یک هدف متعالی و ضروری است که توسط مسئولان کشور پایه گذاری شد است و عمل به آن از ضرورت واجب کشور است . انچه که درگیر ان هستیم فشار اقتصادی است که از جانب همه وارد به ما می شود و چشم امید ما به شما جوانان است که کشور را از تنگنا های تحریم نجات دهد و کشور بتواند صنعت را خودش اداره کند.برگزاری مسابقات و رقابت های علمی گام موثر در تحقق این هدف کشور است.
شاه محمدی مدیر اموزش های فنی و حرفه ای در استان مرکزی ، با ابراز امیدواری از برگزاری چنین مسابقه ای در پایتخت صنعتی ایران گفت : تقارن برگزاری این مسابقه وهفته کار آفرینی تقارن هدف مندی است.
وی درمورد اهمیت مهارت آموزی گفت : در کشور همیشه مطرح است که به دنبال نام اموزش و پرورش و آموزش عالی ، نامی از آموزش های مهارتی و غیر رسمی نمی اید.متولی آموزش غیر رسمی سازمان فنی حرفه ای است و این مسابقه منجر به کنار هم امدن این مراکز آموزشی به صورت هدفمند شده است که ماحصل ان اشتغال زایی و کارآفرینی است.
وی افزود : ما یک اشکال بزرگ در کشور داریم وآن فقر فرهنگ آموزشی است.چه بسا مدارک تحصیلی که بی مهارت کسب. میشود. حضور مهارت آموزی در کنار اموزش پرورش میتواند
مدیر آموزش های فنی و حرفه ای در استان مرکزی گفت: مهارت باید بین دانشگاه و مهارت ارتباط برقرار کند و یکی از ابزار های این ایجاد ارتباط حضور سازمان فنی و حرفه ای در اموزش عالی است.
وی این نوید را داد که همه کارگاه های مهارتی مثل جوشکاری در سازمان فنی و حرفه ای به صورت رایگان انجام می شود.
عزیز مرادی ,مدیر تحقیق و توسعه شرکت ماشین سازی نیز در پایان اذعان کرد: فضای ایجاد شده در ارتباط با صنعت و دانشگاه خارج از شعار های قبل است و واقعا این ارتباط تحقق یافته است . صنایع ما در حال حاضر یا مجبورند از تکنولوژی قدیم استفاده کنند یا صنایع منسوخ کشور های اروپایی را وارد کنند و یا از راه حل های تجربی بهره ببرند . اما از زمان حضور دانشگاه در صنعت راه حل های علمی نجات دهنده ما در صنعت شده است.
وی افزود : در صنعت و شرکت های بزرگ صنعتی بستر حضور دانشجو فراهم است و از راه حل های علمی در صنعت استقبال میشود
انتهای پیام / الف