به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گوگل از سال ۲۰۱۵ میلادی روندی طولانی و پرهزینهای را در پی رد رفع شکایتهای متضیان کار در این شرکت طی کرده است. این افراد مدعی هستند شرکت گوگل صرفا به خاطر سنشان درخواست کار در این شرکت را رد کرده است. گوگل برای رفع این مشکل تا کنون بیش از ۱۱ میلیون دلار هزینه کرده است.
بیشتر بخوانید: جریمه سنگین گوگل از سوی دستگاههای نظارتی در آمریکا
دادگاه مسئول رسیدگی به پرونده برخورد تبعیض آمیز گوگل هنوز رای نهایی خود را صادر نکرده است. در این افراد شکایت کرده از گوگل فردی به نام رابرت هث از موقعیت ویژهای بین دیگر افراد برخوردار است. رابرت در سال ۲۰۱۵ میلادی درخواست خود برای کار در گوگل را به مسئولان جذب نیروی انسانی این شرکت ارسال کرد. او مدعی است گوگل صرفا به خاطر یک اشتباه کوچک در مورد یه سوال تخصصی رایانهای و سنش، از کار کردن در این شرکت محروم شده است. این اقدام گوگل در حالی صورت گرفت که رابرت هث از لحاظ سوابق کاری و علمی از برترین نامزدهای کار در شرکت گوگل بود.
وکلای مدافع رابرت هث با تهیه و تنظیم رزومه و مدارکی جدید از سوابق تحصیلی و درخواست کاری او به دنبال اثبات اتهام تبعیض در گوگل هستند. البته گوگل تا کنون هیچکدام از اداعاهای مطرح شده از سوی رابرت را قبول نکرده است و با تلاش فراوان به دنبال اثبات بیگناهی خود است.
رسیدگی به پرونده رابرت هث تاکنون بیش از ۲.۷۵ میلیون دلار خرج روی دست گوگل گذاشته است. این مبلغ تنها بخشی از ۱۱ میلیون دلار هزینهای است که غول فناوری آمریکایی برای رسیدگی به شکایات مطرح شده علیه خود به وکلای این شرکت پرداخته است. رفتار تبعیضآمیز با کارمندان و متضیان کار تنها مختص به گوگل نبوده و شرکتهایی آمریکایی دیگری مانند اینتل و فیسبوک نیز با چنین اتهامی درگیر هستند.
انتهای پیام/