به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ مختار جلالی جواران، معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور امروز در جمع اصحاب رسانه درکرمان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک میلیون و ۷۰۰دانش آموخته و ۵۲۰واحد فعال دارد.
وی با اشاره به معدنی بودن کرمان افزود: الویت اصلی در دانشگاه کرمان آموزش در رشته معدن است.
وی اظهار داشت:بر اساس همین نیاز بود که از سال ۷۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف ارتقای مهارت دانشآموختگان راهاندازی شد تا تربیت نیروهای متخصص اجرایی و علمی را دنبال کند.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: این دانشگاه براساس وظیفه خود در سالهای مختلف موفقیتها و شکستهایی داشته و ۱۸درصد ازبرنامه عقب است.
جلالی جواران در ادامه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی درطول این سالها تمرکز را روی کیفیت و کار عملی گذاشته است.
وی تاکید کرد: دانشجو به جای کارجو باید کارآفرین باشد و لازمه آن داشتن آموزشهای لازم در زمینه تخصص و مهارت آن است.
وی ۶۰درصد ماموریت دانشگاه راد عملی دانست و عنوان کرد: در کنار کار عملی ۴۰درصد تئوری نیز انجام میشود.
وی افزود: دانشگاه برای اینکه بتواند ماموریتی را که بردوش دارد خوب انجام دهد بازنگری در برنامه ها، ارتقا و اصلاح آنها است به ویژه از نظر کیفیت تا دانش آموخته سطح استاندار ملی را داشته باشد.
وی گفت: این دانشگاه معاونت ارزیابی و نظارت کاربردی دارد و مراکزی که توان حرکت دارندباید از آنها کمک بگیریم.
وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی دیدگاه علمی و ملی دارد و از تجاری بودن به دور است.
جلالی جواران درادامه این نشست عنوان کرد: دانشگاههای علمی کاربردی درهر استان بایستی نیاز را شناسایی کنند و براساس نیازهای هر استان مهارتها و آموزشهای لازم را ارائه شود.
وی با تاکید بر کیفیت آموزشی تصریح کرد: دانش آموختههای این دانشگاه باکسب مهارتهای لازم باید خودشان بتواند گرهای از جامعه باز کنند.
انتهای پیام/س