معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فقط ۱۵ درصد از اعتبارات فرهنگی به وزارات فرهنگ و ارشاد داده می‌شود.

فقط ۱۵ درصد از اعتبارات فرهنگی به وزارات فرهنگ و ارشاد داده می‌شودبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، علی اصغر کاراندیش معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر یک روزه به میاندوآب پس از ادای احترام به مقام شهدای گمنام میاندوآب پای صحبت‌های اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه شهرستان میاندوآب نشست و در سخنانی گفت: رشد فضائل اخلاقی در جامعه براساس ایمان اصلی‌ترین رسالت ماست، معتقدم اگر ما بتوانیم از خودمان شروع کنیم، بزرگترین کاری را کردیم که مورد نیاز امروز کشور ماست.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حوزه‌ی مسائل فرهنگی ۲۶ نهاد و دستگاه و اشخاص حقوقی متولی هستند و فقط ۱۵ درصد از اعتبارات فرهنگی به وزارات فرهنگ و ارشاد داده می‌شود و ۸۵ درصد در جا‌های دیگر توزیع می‌شود، لذا اگر ادعا کنیم که وزارتخانه ما متولی فرهنگ کشور است اشتباه کرده ایم، چون با ۱۵ درصد امکان پاسخگویی به این همه نیاز‌های فرهنگی کشور نیست و لذا نه ما باید چنین توقعی را در مردم ایجاد کنیم نه مردم از نظر فرهنگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توقعات بیش از توان داشته باشند.

علی اصغر کاراندیش ادامه داد: علی رغم تمام پیگیری‌های انجام شده و دو برابر شدن بودجه وزارت ارشاد در دولت یازدهم و تزریق ۶ برابری بودجه به ادارات کل هنوز هم به حداقل‌ها در شهرستان‌ها نرسیده ایم، علت هم این است که عمده اعتبارات در تهران هزینه می‌شود و باید با این وضعیت مقابله کنیم.

کاراندیش گفت:امسال با پیشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد مجلس در بودجه ۹۸ مصوبه‌ای داشته است که ۱۰ درصد درآمد کنسرت‌هایی که در ۷ کلان شهر کشور برگزار می‌شود (در قم و مشهد کنسرت برگزار نمی‌شود) به حساب خزانه واریز شود و این مبالغ هم برای امور فرهنگی شهرستان‌ها هزینه می‌شود و حتی برای مراکز استان‌ها هم تعلق نمی‌گیرد.


او ادامه داد: در حال تهیه راهکار تاسیس نظام فرهنگ و هنر هستیم و نظام جامع رسانه‌ها تدوین و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه، تا پایان سال ۹۶ هجده هزار و ۷۰۰ نفر بیمه شده تامین اجتماعی از اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه داشتیم، گفت: این آمار تا پایان تیر ماه امسال به ۳۳ هزار نفر رسیده است و با مشکلات اعتباری که امروزه در کشور داریم آمار قابل قبولی است و پیش بینی می‌کنیم تا آخر امسال این رقم به ۳۵ هزار نفر هم برسد.

کار اندیش گفت: سالی ۴۰ هزار تن کاغذ نیاز مطبوعات کشور است و ۵۰ هزار تن هم نیاز ناشران کتاب و متاسفانه شرایط کاغذ هم به مانند شرایط گوشت شده است باید سهمیه ارز دولتی تعلق بگیرد و واردات انجام شود که این پروسه با توجه به شرایط کشور با تاخیر انجام می‌شود و مجبوریم با همین وضعیت بسازیم.

او با اشاره به اینکه تخصیص اعتبارات نسبت به سال ۹۲ بیشتر شده است، گفت: تعداد نشریات هم افزایش چشمگیری داشته است به طوری که از ۲ هزار نشریه در سال ۹۲ به ۶ هزار نشریه رسیده ایم و طبیعتاً درخواست برای یارانه کاغذ هم بیشتر شده است.

عبلی اصغر کاراندیش در پایان این جلسه گفت: برای تعمیرات سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش می‌کنیم در حد مقدورات خود حداکثر تا دو ماه آینده با تخصیص اعتبار بتوانیم زیرساخت‌های این سالن را بهبود ببخشیم.

 
انتهای پیام/م
 

سفر معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به میاندوآب 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.