رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۱۰ قنات که آسیب جدی دیده و نیاز به ترمیم و بازسازی داشتند با هزینه ۲ میلیارد تومان احیا شدند.

احیا ۱۰ قنات سیل‌زده در همدان با ۲ میلیارد اعتباربه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، احد ظفری رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی استان همدان در رابطه با اقدامات انجام شده در راستای بازسازی و بازتوانی خسارات ناشی از وقوع سیل در بخش کشاورزی استان اظهار کرد: در اثر وقوع سیل ۸۳۴ میلیارد تومان خسارت به بخش‌های اراضی زراعی، دامی، باغی و زیرساخت‌ها وارد شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس پیگیری‌های صورت گرفته از سوی جهاد کشاورزی و استانداری گزارش خسارت‌ها به موقع به مراجع ذیصلاح ارسال شد ادامه داد: ۱۶۴ میلیارد تومان کمک‌های بلاعوض برای جبران خسارت و ۱۰۲ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت برای بازسازی و بازتوانی و برگشت به چرخه تولید به بهره‌برداران بخش کشاورزی اختصاص یافت.

رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه با تلاش و جدیت شهرستان‌ها و کمیته‌های استانی بازدید‌های میدانی از بخش‌های خسارت‌دیده صورت گرفت ادامه داد: بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ پرونده در سامانه «سجاد» ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه ۴ هزار و ۱۰۰ پرونده به شعب بانک‌های استان برای دریافت تسهیلات ارزان‌قیمت به منظور جبران خسارت معرفی شدند بیان کرد: ارزش ریالی کمک‌های بلاعوض ثبت شده در سامانه «سجاد» بیش از ۱۱ میلیارد تومان است.

ظفری با اشاره به اینکه ارزش ریالی خسارات بهره‌برداران برای دریافت تسهیلات بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعلام و به بانک‌ها معرفی شد افزود: امیدواریم بتوانیم بخشی از خسارات وارده به بهره‌برداران را در قالب کمک بلاعوض و تسهیلات ارزان‌قیمت جبران کنیم.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی شده بیش از ۱۵ هزار پرونده در این سامانه ثبت شود افزود: با ثبت این پرونده‌ها در سامانه در راستای بازسازی و فعال شدن واحد‌های دام سنتی تخریب شده گامی مهم برداشته خواهد شد.

رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه به زیرساخت‌های بخش کشاورزی اشاره کرد و ادامه داد: براساس مصوبه هیات دولت محل‌های آسیب‌دیده به خصوص قنوات، چشمه‌ها، کانال‌های انتقال آب و ایستگاه‌های پمپاژ در حال بارگذاری و ثبت در سامانه هستند تا بتوانیم در بخش تملک‌ها و تامین بودجه از سوی دولت بازسازی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با توجه به اینکه بسیاری از زیرساخت‌های بخش کشاورزی باید به صورت ضروری احیا شوند افزود: خوشبختانه ۱۰ قنات که آسیب جدی دیده بودند و نیاز به ترمیم و بازسازی داشتند با هزینه ۲ میلیارد تومان احیا شدند.

ظفری با بیان اینکه کانال انتقال آب به طول پنج کیلومتر احیا شد بیان کرد: برخی از پل‌های جاده‌های بین مزارع که باید تردد کشاورزان در آن انجام می‌شد با صرف ۱۲۰ میلیون تومان احیا شد.

منبع : فارس

انتهای پیام/د.ا

۱۰ قنات سیل‌زده در همدان با ۲ میلیارد تومان احیا شد

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.