به گزارش خبرنگار حوزه نظام وظیفه گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم آیین تجلیل از مهارت آموختگان برتر نیروهای مسلح که صبح امروز با حضور امیر آشتیانی جانشین ستاد کل نیروهای مسلح، سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا و برخی مقامات لشکری و کشوری برگزار شد، گفت: در جنگ تحمیلی بالغ بر ۵ میلیون جوان ورود پیدا کردند و حدود ۲ میلیون ۹۰۰ هزار نفر از آنها سرباز بودند.
سردار کمالی بیان کرد: برای جوانان تقریبا راه بسته و محدودیت مفهوم ندارد و در جنگ تحمیلی شاهد بودیم که جوانان چه راهکارهایی را ارائه میدادند.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح افزود: از حدود ۲۰۰ هزار شهید جنگ تحمیلی، ۷۰ هزار نفر از سربازان جوان بودند.
او گفت: بالغ بر ۱۳۰ هزار نفر از جوانان ما در جنگ تحمیلی به افتخار جانبازی نائل شدند و تعداد قابل توجهی، هم اکنون مشکلات و آثار جانبازی را تحمل میکند.
این مقام ارشد نظامی افزود: اگر امروز به جوانان میدان دهیم و بدانیم که کارگشا هستند، بسیاری از کارها انجام خواهد شد.
او با بیان اینکه سالانه بیش از ۵ هزار نفر از جوانان کارهای تحقیقی و پژوهشی انجام میدهند، گفت: امروز سربازان حدود نیمی از نیروی انسانی نیروهای مسلح را تشکیل میدهند و حیف است بامهارت از نیروهای مسلح خارج نشوند.
سردار کمالی بیان کرد: بعد از انقلاب حدود ۱۷ میلیون جوان در کسوت سربازی وارد نیروهای مسلح شدند و حدود هفت میلیون نفر هم معافیت گرفتند.
او افزود: حدود ۲۵ میلیون جوان از نیروهای مسلح گذر کردند و اگر برنامهریزی داشتیم، میتوانستیم ادعا کنیم که بالغ بر ۲۵ میلیون جوان ماهر تحویل جامعه دادهایم.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه نهضت مهارتآموزی در نیروهای مسلح آغاز شده است، خاطرنشان کرد: برای دفاع از کشور به تواناییها و مردم وابسته هستیم و مردم در دو قالب بسیج و سربازی وارد نیروهای مسلح میشوند؛ سربازی را با مهارت آموزی ادامه خواهیم داد.
انتهای پیام/