به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،امیرحسین استقلال مدیر سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی قم گفت:با توجه به دانشگاهی بودن و مدیریت جهادی این مجموعه، همواره جوانان به حضور در این نهاد و شرکت در برنامههای آن اقبال داشته اند، امروزه نیز وجود جوانان در عرصههای مدیریتی چهره جهاد دانشگاهی را شاداب و با امید کرده است.
مدیرسازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی ادامه داد: در راستای رسالت وجودی جهاد دانشگاهی و نیازهای مردم قم، جهاد فعالیت در حوزه گسترش مشاغل خانگی که در کشورهای پیشرفته نیز مورد توجه بوده را در دستورکار قرار داده است و در اولین مرحله زنان سرپرست خانوار در اولویت آموزشی و مشاورههای شغلی قرار میگیرند.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در بسیاری از زمینهها که دیگران جرائت و بضاعت حضور نداشتند، پیشگام و پیشتاز بوده است، مناظرات دانشجویی که خواست مقام معظم رهبری بوده و تاسیس اولین خبرگزاری غیردولتی یعنی ایسنا از جمله این موارد است، جهاد زمانی سراغ فعالیت در زمینه سلولهای بنیادی رفت که کمتر کسی در کشور اندوخته علمی لازم را در خود میدید و به دلیل پیچیدگیهای حقوقی و دینی این مسئله، کسی شجاعت کار در این زمینه را نداشت، اما جهاد با اراده و شجاعت در این زمینه ورود کرد.
استقلال بیان کرد: جهاددانشگاهی قم اگرچه یک واحد استانی است که در سال ۸۱ تاسیس شده است؛ اما توانسته در همین مدت کوتاه نسبت به سایر استانها به موفقیتهای چشمگیری دست یابد، به ویژه در سالهای اخیر در حوزه فعالیتهای خود مانند درمان ناباروری، سبک زندگی و سایر فعالیتها، معین و الگوی دیگر استانها بوده است.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری عنوان کرد: جهاد دانشگاهی تقریبا در تمام ثمرات و نتایج گام اول نقش داشته و در بسیاری از ماموریتهای گام دوم نیز تکلیف حضور دارد، مقام معظم رهبری در جلسه اخیر با ائمه جمعه سراسر کشور جهاد دانشگاهی را یک مجموعه جوان و با تواناییهای زیاد ارزیابی کرده است.
وی تصریح کرد: جهاد در حوزههای مشاورههای شغلی و کارآفرینی و پژوهشهای حوزه اشتغال فعال بوده است و انشاالله تا پایان سال جاری ۲ مرکز نوآوری و شکوفایی "منش" در حوزههای تخصصی و همچنین یک مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را به جهت خدمترسانی گستردهتر به جوانان عزیز قمی راه اندازی خواهیم کرد.
انتهای پیام/ح