به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،پروین معاون پژوهش، برنامهریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه، گفت : دنیای امروزی، دنیای پرشتاب گسترش و انتقال ارتباطات و اطلاعات و مهارتها است و تحولات سریع عرصههای مختلف زندگی معاصر، شعار تشکیل دهکدهی جهانی و نظریهی جهانی شدن را شکل داده است و قطعاً این وضعیت در آینده ما را با موج وسیعی از مسائل و چالشهای جدید مواجه خواهد ساخت.
وی گفت : یکی از راههای برخورد منطقی و عقلانی با انقلاب اطلاعات میتواند توجه به مسألهی آموزش و پرورش باشد و با ایجاد تحول در بینش، دانش و نگرش انسانها و افزایش مهارتهای فردی و اجتماعی، آنان را برای مواجهه با تحولات و تغییرات، آماده کند.
این مقام مسؤول تصریح کرد: در چنین شرایطی یکی از نیازهای سازمانهای بزرگی همچون آموزش و پرورش، توسعهی فناوری اطلاعات در برنامههای آموزش و پرورش است که میتواند تحول کیفی اهداف، برنامهها، روشها و شیوهها و در نتیجه اثربخشی آموزش و پرورش را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: برای آشنایی با مسؤولیتها، فرصتها، تهدیدها و چالشهایی که فناوری اطلاعات پیش روی مدیران و برنامهریزان آموزشی قرار دادهاست، نیاز به بهرهگیری از تجربهی دیگران برای تبیین دقیق نقشها و کارکردهای سازمانی در سطوح ملی و منطقهای کاملاً محسوس است.
ماشاالله پروین گفت: برای آشنایی با مسؤولیتها، درک فرصتها و تهدیدهای آن و چالشهایی که با توجه به شرایط جامعه پیش روی ماست، بهرهگیری از تجربههای دیگران، گسترش فرهنگ، تعامل، هماندیشی و ایجاد کانونهای تفکر و توسعه و تعمیم خردورزی برای بررسی رهیافتهای سایر کشورها و ترسیم راهبردهای بومی، ضرورتی اجتنابناپذیر است .
انتهای پیام/د