به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، غلام محمد احمدی مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان اظهار داشت: اجرای طرح کدینگ در سیستان و بلوچستان اقدامی موثر برای جلوگیری از ورود کارتهای سوخت مهاجر و قاچاق سوخت است.
وی با اشاره به اجرای چند مرحلهای طرح کدینگ و پایش کارتهای سوخت مهاجر گفت: هم اینک کار پایش و بررسی کارتهای سوخت آغاز شده و تاکنون بیش از ۴۰ هزار کارت سوخت مهاجر شناسایی و از طرح خارج شده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان افزود: هدف از اجرای طرح کدینگ، جلوگیری از قاچاق سوخت، ممانعت از ورود کارتهای مهاجر به استان و سهولت سوختگیری در جایگاههای سیستان و بلوچستان است.
وی بیان کرد: ایجاد صفهای انتظار در محل جایگاههای عرضه سوخت در روزهای اخیر به علت شارژ سهمیه ماهیانه کارتهای سوخت در ابتدای ماه و مراجعه شهروندان جهت سوختگیری در جایگاهها است.
احمدی با اشاره به عدم لزوم استفاده حداقل یکبار از کارت سوخت بمنظور صحت عملکرد آن در جایگاههای عرضه سوخت سیستان و بلوچستان از اجرایی شدن مرحله اول استفاده از کارت سوخت در سراسر کشور از ۲۰ مرداد خبر داد.
با هدف مقابله با قاچاق سوخت و با تصویب شورای تامین استان، طرح کدینگ کارتها سوخت از ۹ خرداد ۹۸ در سیستان و بلوچستان در تمامی جایگاههای سوخت استان اجرا شد و بر اساس آن کارتهای مهاجر از سایر استانها نمیتوانند در این استان سوخت گیری کنند.
انتهای پیام/گ