فرماندار تهران گفت: طرح ساماندهی کودکان کار حدود ۴۰ روز است که شروع شده و تاکنون ۳۰۶ کودک ساماندهی شده‌اند.

ساماندهی ۳۰۶ کودک کار/ ۸۲ درصد کودکان کار اتباع بیگانه هستندبه گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عیسی فرهادی، فرماندار تهران در حاشیه یکصد و بیستمین جلسه شورای اجتماعی کشور با اشاره به طرح ساماندهی کودکان کار خیابانی، طرح ساماندهی کودکان کار حدود ۴۰ روز است که شروع شده است.

وی افزود: در این مدت ۳۰۶ کودک ساماندهی شده اند که از این تعداد ۱۰۰ کودک متکدی هستند، ۸۲ درصد اتباع بیگانه، ۵۰ درصد بی سواد مطلق و ۲۰ درصد فاقد والدین هستند.

فرماندار تهران اظهارداشت: البته این ۲۰ درصدی که فاقد والدین هستند، از کودکان کار اتباع خارجی محسوب می‌شوند و ۵۰ درصد این کودکان در یکی از مراکز بهزیستی ساماندهی و نگهداری شده اند.


بیشتر بخوانید: ساماندهی کودکان کارخیابانی در اولویت‌ ویژه دستگاه‌ها قرار گیرد


وی با بیان اینکه  متولی اصلی این طرح بهزیستی است، تصریح کرد: وظیفه ساماندهی کودکان بر عهده مددجویان این سازمان است.

فرماندار تهران افزود: ۱۸ درصد کودکان کاری که تا به امروز ساماندهی شده اند ایرانی هستند و با تصمیمی که گرفته شد قرار بر این شد که اگر این کودکان دارای خانواده باشند، خارج از نوبت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی قرار بگیرند.

فرهادی ادامه داد: به محض مشاهده کودکان کار غیرمجاز ایرانی که دارای والدین هستند، این کودکان از والدینشان طرد می‌شوند.

وی افزود: کودکان کار اتباع بیگانه که پدر و مادر دارند برای بار اول از والدینشان تعهد گرفته می‌شود و برای بار دوم این کودکان به کشورشان بازگردانده می‌شوند.

فرماندار تهران گفت: همچنین کودکان کار ایرانی که دارای والدین هستند، بار اول از والدینشان تعهد گرفته می‌شود و بار دوم این کودکان از والدینشان طرد می‌شوند.

فرهادی ادامه داد: کودکان کاری که هیچ والدینی ندارند، مشکل جدی ما است که همچنان در حال تحقیق و بررسی برای رسیدن به یک راهکار مفید برای این کودکان هستیم.

فرماندار تهران افزود: قرار است فردا دو مرکز برای نگهداری کودکان کار در اختیار بهزیستی قرار بگیرد تا ظرفیت نگهداری کودکان بالا رود.

وی گفت: یکی از این مراکز در منطقه ۵ و دیگری در منطقه ۸ تهران است و با اضافه شدن این دو مرکز ظرفیت نگهداری کودکان کار ۱۵۰ نفر افزایش پیدا می‌کند.

فرماندار تهران افزود: تکدی گری پدیده‌ای زشت و غیرقابل قبول است و در این زمینه مردم باید به مسئولان کمک کنند تا با این پدیده مقابله کنیم.

فرهادی ادامه داد: عرضه پول به متکدیان است که سبب می‌شود خیلی از افراد و به طبع آن کودکان، به تکدی گری روی آورند. اگر مردم کمک‌های خودشان را به خیریه ها، بهزیستی، کمیته امداد و دیگر نهاد‌های متولی در این امر بدهند، دست متکدیان از دریافت پول از دست مردم کوتاه می‌شود و مانند شهری مثل تبریز یک شهر عاری از متکدیان را شاهد می‌شویم.

وی در پایان افزود: ۳۰۶ کودکی که جمع آوری شده اند، تاثیر مستقیمی بر وضعیت ظاهری شهر گذاشته و البته این را یادآور می‌شوم که ما به دنبال ساماندهی کودکان کار هستیم نه جمع آوری و نگهداری و به همین منظور اگر کودک کاری، والدین داشته باشد و والدینش در همان ساعات اولیه جمع آوری کودکان به ما مراجعه و تعهد دهند، آن کودک در اختیار والدینش قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار