به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، پیمان نبهانی معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان گفت: جنگ یا گردشگری معنوی از جمله جذابیتهای گردشگری است که به دلیل آمیخته بودن با قصه و غصه، کر و فر، افسانه و واقعیت، همواره بواسطه نوع روایتهایی که نقل میشود طرفداران خاص خود را دارا میباشد.
وی افزود: یادمانهای دفاع مقدس در فکه، چذابه، دهلاویه و طلاییه، شهدای هویزه، شهدای شیمیایی والفجر، شلمچه، فتح المبین، دوکوهه و ...، هرسال حدود ۲ میلیون نفر سفر را تحت عنوان راهیان نور پذیرا هستند که باید با برنامهریزی و ساماندهی چرخه ارزشآفرین در حوزه گردشگری معنوی، این نوع گردشگری را با حفظ تمام و کمال معنویت سفر با گردش مالی همراه کرد.
نبهانی بیان داشت: ایجاد ارزش افزوده برای فضای اطراف یادمانها فقط با ایجاد شبکهای از محصولات نمادین به شکل جاکلیدی، عکس، تقویم و سررسید به همراه انتشارات مرتبط با فضای معنوی یادمان وبرندسازی سوغات محلی چرخه مالی مدنظر را تولید و علاوه بر ایجاد اشتغال مولد و پایدار، به صدور پیام فرهنگ شهادت در جامعه هدف کمک خواهد کرد.
معاون برنامهریزی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان عنوان کرد: حمیدیه از جمله مناطقی است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و دارا بودن ظرفیتهای گردشگریای همچون بیابانهای ماسهای، جنگلها، مزارع گلهای شببو، محوطههای تاریخی کوشک حمیدیه و ... این قابلیت را دارا است که به قطب گردشگری استان تبدیل شود.
این مقام مسئول ادامه داد: حماسه جهاد عشایر در حمیدیه که به دستور مراجع عالیقدر نجف اشرف در رویارویی با ارتش استعمارگر بریطانیا به وقوع پیوست این امکان را دارا است تا با معرفی مناسب و ایجاد زیرساختهای گردشگری در قالب مراسم بزرگداشت پذیرای خیل عظیمی از بازدیدکنندگان باشد.
وی گفت: وجود پارک جنگلی گمبوعه، کوشک حمیدیه، یادمان دلاوریهای مردم حمیدیه در مقاومت در برابر ارتش بعثی و دیگر جاذبههای گردشگری و صنایع دستی موجود در شهرستان از ظرفیتهای پشتیبان حوزه گردشگری جنگ است که هر گردشگری با هر ذائقهای را مجذوب خود میکند.
نبهانی عنوان کرد: این اداره با هدف فعالسازی خوشه گردشگری شهرستان حمیدیه با محوریت گمبوعه و با لحاظ نمودن دیگر جاذبهها و با تکیه بر همکاری تشکلهای شهرستان، مجموعهای از اقدامات توسعهای را مدنظر قرار داده که از آن جمله میتوان به معرفی گردشگری حمیدیه، برندکردن یادمانهای جنگی، معرفی سوغات و صنایع دستی، آموزش ساکنان بومی گمبوعه، تهیه اقلام تزیئناتی و کوچک با تاثیرپذیری از المانهای شهرستان اشاره کرد.
معاون برنامهریزی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان افزود: با ایجاد زیرساختهای گردشگری در حمیدیه از سرمایهگذاران در قالب بستههای کمکی دولت حمایت و یک ارتباط محتوایی با جاذبههای شهرستانهای همجوار برقرار میکنیم و این اقدامات رونق گردشگری و توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/م