به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، فریده فرخی فرخانی مدیر اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در مواردی که به هر دلیل در بیمارستان ام البنین (س) شیر مادر بیولوژیک خود نوزاد در دسترس نباشد، شیر اهدائی آماده شده در بانکهای شیر مادران بهترین گزینه بعدی خواهد بود.
او با اشاره به اینکه مصرف شیرهای مصنوعی نوزادان را با بروز عوارض متعددی از جمله انتروکولیت نکروزان، دریافت نکردن مواد ایمنی زا موجود در
شیر مادر، سپسیس "عفونت خون" دیررس و مرگ و میر بالاتر مواجه میکند، ادامه داد: ریسک ابتلا به چاقی و سایر سندرمهای متابولیک در سالهای بعد در این نوزادان بالاتر است و این شیرخواران از نظر تکاملی نسبت به دریافت کنندگان شیر مادر تفاوت خواهند داشت.
مدیر اداره مامایی دانشگاه
علوم پزشکی مشهد گفت: بانک شیر مادر، محلی است که به گردآوری و فرآوری صحیح شیر اهدائی مادران میپردازد.
فرخی افزود: هدف اصلی از ایجاد بانکهای شیر مادر حمایت همه جانبه از تغذیه نوزادان و شیرخواران با شیر مادر است.
او تصریح کرد: آموزش مادران برای شیر دهی به فرزند خودشان و تهیه و آماده سازی و ذخیره کردن شیر مادر اهدائی، جهت استفاده نوزادان نارس یا بیماری که در بیمارستانها بستری و از شیر مادر محرومند، از جمله وظایف بانکهای شیر مادران است.
مدیر اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا اشاره به اینکه بانک شیر مادر بیمارستان ام البنین (س) با هزینه ۱۵۰ میلیون تومان تجهیز شده و آماده بهره برداری و جمع آوری و پاستوریزه نمودن شیرهای اهدایی مادران است، گفت: تبلیغات و اطلاع رسانی عمومی نقش مهمی در ترغیب مادران برای اهدای شیر دارد.
انتهای پیام//ف.س
شیر اهدائی در بانک های شیر بهترین گزینه در نبود شیر مادر