سورنا ستاری، رئیس بنیاد ملی نخبگان در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به سیاستهای جدید بنیاد اظهار کرد: پست قائم مقامی بنیاد ملی نخبگان تعریف شده است و برای این پست اختیارات تامی را قرار داده ایم.
وی با اشاره به رویکرد بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: تغییرات رویکردی بنیاد ملی نخبگان منجر به تغییر برخی از برنامهها شده است و اکنون این تغییرات در جوایز تحصیلی قابل مشاهده هستند.
ستاری ضمن اشاره به پیشرفت علمی و اعتراض شرکتهای دانش بنیان، بیان کرد: برای رسیدگی به اعتراضات شرکتهای دانش بنیان، کمیته تخصصی ایجاد شده است و این کمیته، هفتگی به شکایت شرکتها رسیدگی میکند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: اگر هر یک از شرکتهای دانش بنیان اعتراضی نسبت به روند پیگیری کار خود دارند میتوانند حضوری در این کمیته حاضر شوند و شکایت خود را ارائه کنند.
بیشتر بخوانید: پررنگ کردن اقتصاد دانشبنیان مهمترین هدف معاونت علمی
وی با بیان اینکه مجوز دانش بنیانی، اختیاری است، گفت: هر یک از افراد میتوانند به راحتی مجوز مخصوص خود را دریافت کنند؛ این مجوز اختیاری است و برای به وجود آمدن کسب و کارهای جدید صادر میشود.
ستاری درباره مشکل شرکتهای دانش بنیان افزود: همه انتظار دارند که دانش بنیان شوند اما باید بدانند که این کار چندان راحت نیست.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآوری کرد: کمیته رسیدگی به امور شرکتهای دانش بنیان، شکایت های تمام شرکتها را دریافت میکند و به آنها رسیدگی خواهد کرد.
انتهای پیام/