به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ،رضا زارع زاده فرماندار مهریزبا اشاره به اینکه تغییر سبک زندگی آسیبهای زیادی به زندگی انسانها زده است، گفت: زندگی خود را به سبک زندگی اسلامی تغییر دهیم.
او ادامه داد: بعضی از آسیبها با توجه به شدت و ضعف میتواند به طور کلی از بین برود یا اثر آن کمتر شود.
زارع زاده با تاکید بر کیفیت و میزان اثربخشی فعالیتها و برنامههای حوزه اجتماعی در شهرستان،گفت: در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی باید برنامههایی که قابلیت اجرایی دارند، اولویتبندی شده و میزان اثربخشی آنها در جامعه، بررسی شود.
او افزود: با توجه به اینکه کارهای فرهنگی در بلند مدت بازدهی دارد ، باید با امیدواری و پشتکار فراوان به انجام آنها پرداخت.
فرماندار مهریز گفت: متأسفانه امروزه مطالبات فرهنگی در بین عموم افراد و نگاه اجرایی از سوی مسئولان به امر فرهنگ کمتر است بنابراین هنوز به صورت یک دغدغه برای همه افراد تبدیل نشده است.
زارع زاده ادامه داد: باید با همکاری و انسجام بیشتر فعالیت های درون سازمانی آسیبهای اجتماعی در جامعه را کاهش دهیم.
مهدی حسن زاده دادستان مهریز با اشاره به اینکه دو نوع آسیب در جامعه وجود دارد، گفت: باید مبنا و هدفها در حل آسیبها مشخص باشد که در نتیجه میتوان به نشاط، امید و رسیدن به هدف مورد نظر دست یافت.
او ادامه داد: هر آسیب اجتماعی باید از سوی مردم دیده و گزارش داده شود و برای آنها به صورت یک مطالبه مهم و دغدغهمند باشد که میتواند در حل و شناسایی آن آسیب مفید واقع شود.
حسن زاده افزود: مردم باید به صورت تشکلاتی به مطالبه گیری آسیبهای اجتماعی فرهنگی و اقتصادی بپردازند که این مطالبه گیریها نشانه پویایی شهرستان مهریز است.
در پایان حاضرین به بیان آسیبهای اجتماعی شهرستان مهریز از جمله پوشش، فروش مانتوهای نامناسب، هزینههای بالای اجاره مسکن و بکارگیری نیروی بومی در کارخانههای شهرستان مهریز پرداختند.
انتهای پیام/ی