معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان میناب با صدور اطلاعیه‌ای راه‌های ساده پیشگیری از سرقت منزل را به شهروندان آموزش داد.

آموزش راه‌های پیشگیری از سرقت منزلبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان میناب با صدور اطلاعیه‌ای راه‌های ساده پیشگیری از سرقت منزل را به شهروندان آموزش داد.

در این اطلاعیه آمده است:

بسمه تعالی

آنچه پیش رو دارید روش‌های ساده برای جلوگیری از سرقت منزل است، اما این بدان معنی نیست که اگر این موارد رعایت شود هدف آماج جرم قرار نمی‌گیرید، زیرا مجرمان به طور دائم روش‌های ارتکاب جرم را متناسب با شرایط تغییر می‌دهند.

به‌همین خاطر لازم است مردم، اطلاع لازم نسبت به جرم و مجرم داشته باشند تا کمتر هدف مجرمان قرار بگیرند، در ادامه برخی از این روش‌ها برای آگاهی بیشتر و پیشگیری از وقوع سرقت منزل بیان می‌شود.

١-در‌ها را قفل کنید: ٤٠ درصد سرقت‌ها بدون استفاده از زور صورت می‌گیرد. در واقع این بدین معنی است که بسیاری از مردم خانه خود را بدون قفل کردن در و پنجره‌ها ترک می‌کنند. قبل از ترک خانه مطمئن شوید که در ورودی پارکینگ‌ها به داخل منزل قفل هستند. برای جلوگیری از سرقت تمامی قفل‌های در و پنجره‌ها را به قفل‌های قوی‌تر تغییر دهید.

٢-هوشیار باشید: اگر متوجه شدید که در اطراف شما فعالیت‌های مجرمانه توسط سارقان صورت گرفته به امنیت توجه بیشتری کنید. این توجه می‌تواند راهی برای محافظت از خانه و امنیت شما باشد.

٣-همسایگان خود را بشناسید: شناختن افرادی که در محل و همسایگی شما زندگی می‌کنند یکی از مهم‌ترین اقدامات ایمنی است که می‌توانید انجام دهید. شیوه همسایه بانی که در کشور ما مرسوم است، یکی از شیوه‌های رایج جلوگیری از وقوع سرقت منزل است.

٤-قبل از تعطیلات آماده باشید: اگر می‌خواهید برای مدت زمان طولانی از شهر خارج شوید، بهتر است اقوام یا بستگانی که به آن‌ها اعتماد کامل دارید را از سفر مطلع کنید و از آن‌ها بخواهید در این مدت مراقب خانه شما باشند. همچنین از اقوام نزدیک بخواهید دائم به خانه شما رفت و آمد کنند و گلدان‌ها را آب دهند، در این صورت این گونه به نظر می‌رسد که شما هنوز در خانه هستید.

۵. کلید یدکی را جا نگذارید: قرار دادن کلید یدکی خانه زیر گلدان هنگام ترک منزل، ممکن است یک فکرخوب به‌نظر برسد، اما این یک دعوت آشکار برای سارق است که بدون هیچ مشکلی وارد منزل‌تان شود. پس کلید یدکی منزل خود را به اقوام درجه یک یا همسایه یا دوستی که به خوبی او را می‌شناسید و در نزدیکی شما زندگی می‌کند بدهید.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.