طبق اعلام مرکز آمار در بهار ٩٨ در مجموع ۶٨.٣ هزار تن گوشت قرمز تولید شد که سهم گوشت گاو و گوساله، بیش از سایر انواع دام بوده است.

تولید 68 هزار تن گوشت قرمز / کاهش 29 درصدی تولیدات نسبت به سال گذشتهبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مرکز آمار ایران، گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور منتشر شد.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور، در فصل بهار ١٣٩٨ جمعاً ۶٨.٣ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله، بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر این اساس، گوشت گاو و گوساله با ٣٧ هزار تن، ۵۴.٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولیدشده را به خود اختصاص داده است.

گوشت گوسفند و بره با ٢۵.١ هزار تن، بز و بزغاله با ۴.٧ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ١.۵ هزار تن، به‌ترتیب ٣۶.٧ درصد، ۶.٨ درصد و ٢.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.


 بیشتر بخوانید: استمرار نوسان قیمت مرغ تا اواسط شهریور / عرضه مرغ با نرخ ۱۷ هزار تومان جفا در حق مصرف کننده است


مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در بهار سال ۱۳۹٨ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹٧ نیز، نشان‌دهنده کاهش ٢٩ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور بوده است.

کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل، برای گوسفند و بره ٢٧ درصد، برای بز و بزغاله ٢٨ درصد و برای و گوساله ٣١ درصد بوده است.

انتهای پیام /
 

تولید گوشت قرمز نسبت به سال گذشته ۲۷ درصد کاهش یافت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار