تمایل کشاورزان به کشت برنج سبب شد تولید ذرت علوفه‌ای در مازندران امسال ۲ هزار تن کاهش یابد.

پورنصرالله مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی به کشت ذرت اختصاص یافت گفت:۹۲ هزار تن ذرت علوفه‌ای امسال برداشت شد که ۲ هزار تن کمتر از پارسال است.

او افزود: در حالیکه تولید ذرت امسال ۲ هزار تن کاهش یافت پیش بینی می‌شود تولید برنج تا ۱۲ هزار تن افزایش داشته باشد.

پورنصرالله گفت: برداشت ذرت علوفه‌ای بوسیله کمباین مخصوص  انجام می‌شود و به سیلو‌ها منتقل می‌شود.

او با بیان اینکه ذرت علوفه ‏‌ای قابلیت مصرف مستقیم دارد، افزود: میزان ماده خشک ذرت علوفه‌ای ۱۰ تا ۱۲ درصد است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر اینکه ذرت علوفه‌ای نسبت به ذرت معمولی دارای عملکرد بهتری در واحد سطح است، گفت: این محصول برای دام خوش خوراک بوده و با توجه به قیمت آن نسبت به غذا‌های دیگر دام از نظر اقتصادی به صرفه‌تر است.

انتهای پیام/س

کاهش ۲ هزار تنی تولید ذرت علوفه‌ای در مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.