به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان امروز در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان گفت: در میزان پهنای باند بهره برداری شده بیش از ۱۸۳ برابر در دو سال اخیر رشد داشته ایم که نشان میدهد در حوزه زیرساختی و شبکههای دسترسی سرمایه گذاری هماهنگی صورت گرفته است.
او تصریح کرد: در ظرفیت برش استانی شبکه انتقال کشور ۲۰ برابر رشد داشته ایم ضمن آنکه در استان کرمان تعداد مشترکین اینترنت پهن باند نسبت به ابتدای دولت یازدهم رشد ۸ برابری داشته است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان گفت: ضریب نفوذ اینترنت در استان کرمان ۶۸.۵۴ درصد است و با پوشش ۹۲.۳ درصدی اپراتورهای تلفن همراه، در میزان تحت پوشش جادههای اصلی و فرعی رتبه چهاردهم کشور را داریم.
او گفت: ضریب نفوذ اینترنت در استان کرمان ۶۸.۵۴ درصد است و با پوشش ۹۲.۳ درصدی اپراتورهای تلفن همراه، در میزان تحت پوشش جادههای اصلی و فرعی رتبه چهاردهم کشور را داریم.
وی به وضعیت شاخصهای حوزه ICT در استان کرمان اشاره و بیان کرد: طول شبکه فیبر نوری زیرساخت از ۳ هزار و ۲۰۰ کیلومتر به ۴ هزار و ۷۵۰ کیلومتر افزایش یافته و در این زمینه شاهد رشد ۱.۴۸ برابری هستیم.
الهامی با اشاره به افزایش ۳۵ برابری سایتهای ارائه دهنده افزود: تعداد این سایتها از ۵۱ سایت در ابتدای فعالیت دولت یازدهم یه یک هزار و ۸۳۱ سایت رسیده است.
وی به شهرهای تحت پوشش شبکه نسل چهارم اشاره کرد و گفت: در ابتدای فعالیت دولت یازدهم هیچ یک از شهرهای استان از شبکه نسل چهارم بهرهمند نبوده اند که با تحقق رشد ۱۰۰ درصدی در این حوزه در حال حاضر ۷۱ شهر از خدمات همراه اول و ۶۴ شهر از خدمات ایرانسل بهرهمند هستند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان سیگنال رسانی زمینی به ۲۳ ایستگاه صدا و سیما در سطح استان در راستای اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی به خدمات ماهوارهای بین المللی و خارجی و رفع نواقص پوشش شبکههای ارتباطی در برخی محورهای مواصلاتی استان را از جمله اقدامات و عملکرد در حوزه زیرساختهای ارتباطی برشمرد و گفت: ۳ هزار پورت FTTH به مشترکین خانگی و تجاری شرکت مخابرات واگذار شده است.
وی به اقدامات در حوزه خدمات عمومی اجباری روستایی اشاره کرد و گفت: اتصال ۴ هزار و ۱۹۲ روستا به شبکه ملی اطلاعات و نیز تامین تلفن خانگی و اینترنت پرسرعت روستایی، اتصال یک هزار و ۲۸ روستا به شبکه ملی اطلاعات و نیز تامین تلفن خانگی و اینترنت پرسرعت روستایی، راه اندازی ۸۵ دستگاه ATM در دفاتر ICT روستایی فاقد این امکان، برنامه ریزی برای توسعه ۳۷۶ کیلومتری شبکه فیبرنوری استان و راه اندازی ۳۷ ایستگاه مخابراتی تلفن همراه از تعداد ۸۸ ایستگاه موضوع مصوبه سفر وزیر ارتباطات به استان کرمان در این راستا انجام شده است.
انتهای پیام /ح