به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به نوشته روزنامه فرامنطقهای القدس العربی، یکی از اختلافات خانوادگی که هیا بنت الحسین، همسر محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی میتواند در دادگاه انگلیس به عنوان قرینهای قانونی علیه همسر خود مطرح کرده و احتمالا دادگاه خانواده انگلیس را به پذیرش این شکایت ترغیب کند، اینست که بن راشد اهمیت کافی به انتخاب اسامی فرزندانش به ویژه دختران نشان نمیداد و پس از چندین ازدواج دیگر برای دختران خود ارزشی قائل نیست.
قرینه دیگری که هیا بنت الحسین به دادگاه ارائه کرد و جنجالیتر بود، این است که همسر او آن قدر که به انتخاب نام برای اسبهایش اهمیت میدهد به انتخاب اسم برای دختران خود توجهی نشان نمیدهد.
احتمالا این مسائل در توضیح قانونی ارائه شده به دادگاه انگلیس از سوی دفتر حقوقی وکیل هیا بنت الحسین، شاهزاده اردنی آورده میشود تا دادگاه را به ثبت رسمی پرونده ترغیب کند.
طبق اظهارات یک منبع بسیار نزدیک به جریان حقوقی پرونده، قرینه قانونی یاد شده شامل گزارش این مطلب است که بن راشد نام هند را روی سه تن از دختران خود گذاشت و بعدها آن را اصلاح کرد، اما به انتخاب اسامی مختلف برای ۱۰۰ راس اسب خود که از گرانترین اسبهای جهان هستند، اهمیت بیشتری میدهد.
در واقع نام سه دختر در خانواده آل مکتوم به نام "هند بنت محمد راشد" در اسناد رسمی ثبت شده که این برخلاف ماجرای اسبهای این شاهزاده اماراتی است و احتمال دارد، مسؤولان قضائی این مساله را دلیلی برای اعطای حق حضانت جلیله، دختر ۱۱ ساله این خانواده به هیا بنت الحسین در نظر بگیرند.
وکلای مدافع شاهزاده اردنی تلاش میکنند که در این پرونده ثابت کنند زوج توجه کافی به خانواده خود نشان نداده و اسبها و سرگرمیهایش از توجه بسیار ویژهای برخوردار هستند.
در حالیکه در محافل مردمی اردن همبستگی بسیاری با شاهزاده هیا بنت الحسین شکل گرفته و حتی قصیدههایی در حمایت از او سروده شده، اما دولت اردن تا این لحظه هیچگونه واکنش رسمی نسبت به این اختلاف خانوادگی نداشته است.
در راس این حمایتهای خانوادگی و مردمی شاهزاده علی بن الحسین برادر شاهزاده هیا قرار دارد، او که در لندن به سر میبرد، به صورت مستمر به خواهر خود در این پرونده کمک کرده و در راستای حمایت از او و پیگیری پرونده تلاش میکند.
در مقابل آل مکتوم با انتشار قصیدهای در اینستاگرام با لحن تهدید به ابراز شکایت پرداخت.
صدها تن از کاربران توییتر از جمله عبدالخالق عبدالله، استاد علوم سیاسی امارات نیز از شاهزاده هیا انتقاد کردند.
در مقابل فعالان این شبکه اجتماعی توییت عبدالخالق را اهانت مستقیم به شخص شاهزاده هیا، خواهر ناتنی پادشاه اردن دانستند.
آنها تاکید کردند، عبدالخالق به عنوان یکی از چهرههای آکادمیک نزدیک به تصمیمگیران اصلی در ابوظبی، به شکل غیرمستقیم گفته ارزش نسبت خانوادگی شاهزاده هیا با آل مکتوم بالاتر از ارزش شاهزاده اردنی بودن اوست.
تاریخ بعدی دادگاه آل مکتوم و هیا بنت الحسین ۱۱ نوامبر و در دادگاه عالی لندن خواهد بود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/