وزیر دفاع ژاپن معتقد است برای مقابله با توسعه تسلیحات نظامی پیونگ‌یانگ، باید پدافند هوایی این کشور تقویت شود.

ژاپن: برای مقابله با توسعه نظامی کره شمالی، باید پدافند هوایی‌مان را تقویت کنیمبه گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، تاکشی آیوایا روز جمعه تأکید کرد پس از آزمایش‌های موشکی اخیر کره شمالی، توکیو باید سامانه دفاع موشکی خود را تقویت کند.

وی در این باره افزود: کره شمالی در حال کار بر روی تقویت توانمندی‌ها و متنوع‌کردن تسلیحات خود است. ما باید سامانه دفاع موشکی را طراحی کنیم که پاسخگوی تمام چالش‌های آینده باشد.

در ادامه دور جدید آزمایش‌های موشکی کره شمالی، شامگاه پنج‌شنبه رسانه‌های آمریکایی مدعی شدند پیونگ یانگ دو پرتابه را مشابه آزمایش‌های چند روز اخیر شلیک کرده است. کره شمالی تاکنون واکنشی به این خبر آمریکایی‌ها نداشته است.

پیش‌تر ارتش کره جنوبی اعلام کرده بود پیونگ‌یانگ بامداد چهارشنبه دو موشک بالستیک کوتاه‌برد را از نزدیکی شهر «وونسان» شلیک کرد که این موشک‌ها پس از طی ۲۵۰ کیلومتر فرود آمدند. (اینجا) پیونگ‌ یانگ با بیان اینکه این آزمایش‌ها با نظارت مستقیم کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی انجام شده است، تأکید کرد این آزمایش موشکی  هشداری به جنگ‌طلبان کره جنوبی بود. 

کره شمالی هفته گذشته (۳ مرداد) نیز پس از اینکه واشنگتن و سئول اعلام کردند رزمایش مشترک ماه آینده خود در شبه‌جزیره را لغو نمی‌کنند، دو موشک بالستیک کوتاه‌برد را آزمایش کرد.

پیونگ‌یانگ پس از یک سال وقفه و در پی به بن‌بست‌خوردن مذاکرات هسته‌ای با واشنگتن و خودداری آمریکا از لغو تحریم‌ها علیه کره شمالی، آزمایش‌های موشکی خود را بار دیگر از سر گرفته است.

در دیدار غیرمنتظره ماه گذشته ترامپ و کیم در منطقه غیرنظامی بین دو کره، دو طرف توافق کردند که بار دیگر مذاکرات هسته‌ای را آغاز کنند.

کره شمالی و آمریکا از خرداد پارسال، مذاکرات هسته‌ای برای «خلع سلاح هسته‌ای شبه‌جزیره کره در ازای برداشتن تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ» را آغاز کردند. در همین میان سران دو کشور نیز دو بار در سنگاپور و ویتنام با هم دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

ترامپ حل مسئله کره شمالی را برگ برنده خود در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا می‌داند، اما به باور بسیاری از ناظران سیاسی علی‌رغم ادعای ترامپ و مقامات ارشد دولت او، تحرکات اخیر کره‌ شمالی نشان می‌دهد مذاکرات هسته‌ای به بن‌بست خورده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار