به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، داود شایقی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: این پروژهها با هدف اشتغالزایی و رونق تولید به بخش خصوصی واگذار میشود و در اجرای آن نیز پارسال ۳۰ پروژه عمرانی نیمه تمام توسط دستگاههای دولتی به سرمایهگذاران بخش خصوصی واگذار شده است.
او اضافه کرد: انتظار میرود که دستگاههای اجرایی به عنوان متولی اصلی در این کار لیست پروژههای واگذار شده را در سایت تعریف شده به ثبت برسانند تا برخی از نواقص به سرعت برطرف شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل این سازمان را ناظر در واگذاری این پروژهها به بخش خصوصی اعلام کرد و گفت: بارها با حضور مدیران دستگاههای اجرایی جلسات شناسایی و واگذاری این پروژهها را برگزار کرده و حتی لیست آنها را تهیه کرده تا بدون موانع و مشکلات این واگذاریها در کمترین زمان ممکن اتفاق بیفتد.
شایقی نمونه موفق این واگذاریها را پروژه راهآهن اردبیل - میانه دانست و بیان کرد: این پروژه با مشارکت بانک ملی و با جابجایی اعتبارات از محل پیشبینی شده به محل جدید انجام شده و امید میرود همچنان با توجه ویژه مسئولان کشوری و استانی در موعد مقرر به سرانجام برسد.
او بیان کرد: دولت با توجه به کمبود منابع مالی به واگذاری این پروژهها به بخش خصوصی هم در بودجه سال جاری و هم سال آینده تاکید دارد و به جد پیگیر این موضوع است به طوری که مدیریت و برنامهریزی به عنوان دبیرخانه به دقت فعالیت ادارات را در این حوزه رصد میکند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: با توجه به فعال شدن سامانه نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی 'نیپا' دستگاههای اجرایی باید پروژههای خود را در این سامانه ثبت کنند.
شایقی افزود: سال قبل ۱۲۳ پروژه اقتصاد مقاومتی تعریف شد که از بین آنها فرش دستبافت اردبیل به عنوان پروژه برتر اقتصاد مقاومتی در کشور معرفی شد.
بر اساس آمارهای موجود بیش از ۲ هزار پروژه نیمهتمام در استان اردبیل وجود دارد.
انتهای پیام/ح