به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،مهناز امامدادی دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعوان، کار و رفاه اجتماعی گفت: در چند سال گذشته فرایند برای ایجاد شغل خانگی سنتی بود، اما با مطالعات انجام شده متوجه شدیم که باید بازنگریهایی را به ویژه در حوزه توانمندسازی و کاهش وابستگی به تسهیلات داشته باشیم.
امامدادی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی طرح الگوی نوین مشاغل خانگی انعطاف پذیری این طرح است گفت: در طرح کنونی مشاغل خانگی وابستگی به اعطای تسهیلات وجود نخواهد داشت و دریافت تسهیلات مرحله آخر اجرای طرح است.
نوری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی هم توسعه مشاغل خانگی را یک فرصت برای جوانان و افراد جویای کار دانست و گفت با توجه به شرایط اقتصادی جامعه میبایست حرکت به سمت و سوهای جدید در اشتغال از جمله اشتغال خانگی انجام شود.
او به نقش جهاددانشگاهی در راهبری شغلی اشاره نمود و گفت: جهاددانشگاهی میتواند با شناسایی افراد توانمند، کارآفرین، نقش راهبر شغلی را ایفا کند.
نوری ادامه داد: امروز مجموعه فعالیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال، ارایه آموزشهای تخصصی، مشاوره شغلی و استعدادسنجی و ... موجب شده تا مورد اعتماد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گیرد و ما در این فرآیند نیاز به تسهیل گر داریم که معتقدم جهاددانشگاهی میتواند تسهیل گر خوبی در زمینهی اخذ مجوزهای کسب و کار و مشاورههای فنی باشد.
انتهای پیام/ه