مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: در حال حاضر سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان به ۲۰۰ هکتار رسیده است.

علی اکبر مجیدی، مدیر جهاد کشاوزی شهرستان کوهبنان در گفت وگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: سطح زیر کشت زعفران در شهرستان کوهبنان ۲۰۰ هکتار است که متوسط عملکرد محصول اکنون ۵ کیلوگرم در هر هکتار است.

مدیر جهاد کشاوزی شهرستان کوهبنان گفت: ۲۰ هکتار از این محصول نابارور و مابقی بارور است.

او افزود:امسال پیش بینی می‌شود هزار کیلو گرم زعفران از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

مجیدی تصریح کرد: بالا بودن ارتفاع از سطح دریا و اقلیم مناسب برای کشت این محصول، سبب افزایش کیفیت محصول تولیدی شده است.

او بیان داشت: در صورت اختصاص تسهیلات کم بهره مدت دار به کشاورزان این محصولات جایگزین محصولات پر آب خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان تصریح کرد:ارائه تسهیلات کم بهره، آموزش نحوه آبیاری و کاشت و برداشت وتهیه پیاز مرغوب برای کشاورزان از مهمترین برنامه‌های در دست اقدام در زمینه ترویج و توسعه این محصول در شهرستان است .

مجیدی گفت: تامین پیاز مورد نیاز شهرستان به صورت داخلی و مابقی از شهرستان زرند و استان خراسان جنوبی با کسب مجوز‌های مورد نیاز صورت می‌گیرد.

او افزود: تعداد ۶۰ هزار نفرروز در سال اشتغال ایجاد می شود به عبارتی به ازای هر هکتار یک نفر در سال اشتغال ایجاد می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان  تصریح کرد: در حال حاضر این محصول در تمام مناطق شهرستان کوهبنان کشت می‌شود، اما بیشترین سطح زیر کشت این محصول در شهرکوهبنان است.

مجیدی اظهار داشت: محصول تولیدی و برداشت شده به شهر‌های خراسان جنوبی، تهران و اصفهان ارسال می‌شود.

برداشت محصول زعفران از اواخر آبان شروع می‌شود و تا اواخر آذر ادامه دارد.

محصول زعفران به عنوان محصولی استراتژیک و اقتصادی، نیاز بسیار کمی به آب دارد و اگر در سال بارندگی مناسب انجام شود به آب نیاز ندارد.
انتهای پیام/ی

محصول زعفران  محصولی استراتژیک و اقتصادی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.