به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان حفاظت محیط زیست «لایحه اصلاح قانون هوای پاک» را تهیه و جهت سیر مراحل بررسی و برای تصویب به هیئت وزیران ارائه کرد.
با توجه به پیشنهادهای اصلاحی دستگاههای اجرایی به دولت درخصوص بازنگری در قانون هوای پاک، سازمان حفاظت محیط زیست به استناد مصوبه هیئت وزیران، «لایحه اصلاح قانون هوای پاک» را تهیه و جهت سیر مراحل بررسی و تصویب هیئت وزیران ارائه نموده است.
با توجه به گذشت ۲۰ سال از اجرای قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا و در پی شدت یافتن آلودگی هوا در کشور و رخداد پدیدههایی از جمله گرد و غبار، تغییر اقلیم و امواج الکترومغناطیس و لزوم پیشبینی ضمانت اجرای مؤثر جهت مقابله با آن، در کنار ضرورت روزآمدکردن قانون موجود و برطرف کردن خلأهای قانونی آن و پیشگیری از برهم خوردن تعادل و تناسب محیط زیست، قانون هوای پاک در سال ۱۳۹۶ تصویب شد.
براساس قانون هوای پاک، سازمان حفاظت محیط زیست موظف است ظرف مدت سه تا شش ماه حسب مورد، آییننامههای مربوط به این قانون را تهیه و به تصویب هیئت وزیران برساند.
برخی از اهداف این آییننامهها در زمان طرح در دولت به دلیل ابهام در قانون و عدم امکان اجرا میسر نشد، همچنین تأکید موادی از این قانون، به اموری است که چندان تأثیر چشمگیری در کاهش آلودگی هوا ندارد؛ لذا پیرو پیشنهادهای اصلاحی متعددی که توسط دستگاههای اجرایی به دولت ارسال میشد (خصوصاً ماده (۸) قانون هوای پاک)، هیئت وزیران در تاریخ ۲۴ آذر ۱۳۹۷ سازمان حفاظت محیط زیست را موظف کرد با همکاری کلیه دستگاههای ذیربط، اصلاحات مربوط به قانون یادشده را به صورت جامع، بررسی و نتیجه نهایی را ظرف مدت شش ماه ارائه نماید.
در این راستا سازمان حفاظت محیط زیست، «لایحه اصلاح قانون هوای پاک» را تهیه و جهت سیر مراحل بررسی و تصویب هیئت وزیران ارائه نموده است.
پیشنویس این لایحه پیشنهادی در دستور کار کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست هیئت دولت قرار دارد.
بیشتر بخوانید: روابط و همکاریهای تهران - باکو همچنان در حال گسترش است/ افزایش بیش از دو برابری مبادلات تجاری
انتهای پیام/