قاسمی گفت: با توجه به وقوع سیل اخیر در استانهای اصلی تولید، پیش بینی میشود که تولید قزل آلا نسبت به سال قبل ۳۰ درصد کاهش یابد.
ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تاثیر وقوع سیل بر تولید ماهی اظهار کرد: با توجه به وقوع سیل در ۴ استان عمده تولیدکننده قزل آلا و از بین رفتن بخشی از مزارع پرورش پیش بینی میشود که تولید قزل آلا نسبت به سال قبل حدود ۳۰ درصد کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه بازار محصولات شیلاتی تابع عرضه و تقاضا نیست، افزود: حضور واسطهها و دلالان در نحوه توزیع آسیب جدی به بازار میزند، اما در فصل تابستان به سبب فرهنگ مصرف، قیمت نوسان چندانی ندارد.
قاسمی از افزایش تولید میگو، ماهیان کپور و خاویار نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: البته از الان نمیتوان درصدی برای رشد تولید اعلام کرد و در فصل پاییز میتوان تصویر روشن تری از تولید ارائه کرد.
بیشتر بخوانید: پیش بینی تولید ۱۴۰ هزار تن قزل آلا در سال ۹۸/ حداکثر قیمت هر کیلو قزل آلا در خرده فروشیها ۳۸ هزار تومان
این مقام مسئول با اشاره به اینکه قانون انتزاع ضربه مهلکی به بخش کشاورزی وارد کرد، بیان کرد: بنده از ابتدا با اجرای قانون انتزاع مخالف بودم چرا که در تمامی کشورها کارهای تخصصی به وزارت خانههای مربوط واگذار میشود.
وی با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی تخصصی در امور بازرگانی ندارد، گفت: براین اساس وزارت بازرگانی به هر نحوی باید اجرا شود تا امور مربوط به تنظیم بازار داخل و خارج را بر عهده بگیرد چرا که اجرای قانون انتزاع موجب شد تا در سالهای اخیر به جای بحث تنظیم بازار در حوزه داخلی و خارجی، رسیدگی و نظارت بر خرید و فروش فقط محلی برای توزیع رانت شد.
مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه وزارت جهاد کشاورزی هیچگونه تخصصی در امر بازرگانی ندارد، از این رو باید به امور مربوط به تولید و رونق تولید بپردازد و امر تجارت به وزارت خانه مربوط واگذار شود.
انتهای پیام/