یک متخصص مغز و اعصاب گفت: اگر در خواب فرد اختلالاتی ایجاد شود و یا استراحت کافی نداشته باشد ممکن است به این نوع بیماری مبتلا شده باشد.

رشید زرگر، متخصص مغر و اعصاب در گفت و گو با خبرنگار  حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان درباره سندرم پای بی قرار اظهار کرد: سندرم پای بی قرار عارضه‌ای است که در اثر اختلالاتی درون مغزی رخ می دهد که در نبود آهن کافی در دیواره های خونی مغز اتفاق می افتد.


بیماری که در بیشتر اوقات ارامش را از انسان سلب میکند


بیشتر بدانید: چه عواملی مغز را تغییر می‌دهد؟


او در ادامه افزود: اگر در خواب فرد اختلالاتی ایجاد شود و یا استراحت کافی نداشته باشد، ممکن است  به این نوع بیماری مبتلا شده باشد و همیشه هنگام استراحت  آرامش نخواهد داشت و بیقراری غیر معمولی برای او ایجاد می شود.

این متخصص مغز و اعصاب درباره علائم سندروم پای بی‌قرار بیان کرد: بیشترین زمانی که علائم و نشانه های این نوع بیماری ظاهر می‌شود هنگام شب است. معمولا زمانی که در جای محدودی ساکن هستید مثل صندلی هواپیما یا رختخواب نامناسب، لباس های بیش از حد تنگ پوشیده باشید حتما به سندرم پای مبتلا می شوید.

او گفت: این نوع عارضه ممکن است فرد را بسیار خسته کند؛ به خصوص هنگام استراحت که موجب بی قراری و ناآرامی فرد می شود. درنتیجه فرد در طول روز احساس خستگی زیادی خواهد کرد. این نوع بیماری احساس خستگی، نداشتن تمرکز و توان در انجام کارها وفعالیت ها را به همراه خودش می آورد. علاوه بر این ها اختلالات دیگری همچون نوسانات خلقی، تحریک‌پذیری، افسردگی، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و سایر مشکلات جسمی و روانی رخ خواهد داد .

بیماری که در بیشتر اوقات ارامش را از انسان سلب میکند

این متخصص مغز و اعصاب درباره درمان سندرم پای بی قرار افزود: برای درمان این نوع عارضه باید ابتدا علل آن را بررسی و پیدا کرد. سندرم پای بی‌قرار به ژنتیک و بارداری هم مربوط می‌شود و زنان باردار ممکن است به این نوع بیماری مبتلا شوند. در این عارضه تمام عوامل قابل تشخیص و کنترل هستند .


بیشتر بدانید: رازهای جالب و شگفت‌انگیز درباره مغزتان که شما از آن بی‌خبرید!


او درباره درمان این نوع بیماری گفت: برای درمان این سندرم باید علائم آن کاملا شناخته شود زیرا بعضی اوقات به ندرت ظاهر می شوند و نیازی به درمان ندارد اما زمانی که  در طول هفته چندین بار این علائم دیده شود حتما باید تحت درمان قرار بگیرند و میزان آهن بدنشان بررسی شود. برای این نوع مبتلایان فعالیت هایی در راستای هوش تجویز می شود.

زرگر تاکید کرد: بهتر است افراد به مدت طولانی از نوشیدنی‌های کافئینی همانند چایی و قهوه کمتر استفاده کنند و از داروهای ضدافسردگی و مسکن ها اجتناب کنند.

انتهای پیام/

سندرم پای بی قرار چیست؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار