کارشناس مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مرحله دوم بررسی الگوی مصرف مواد غذایی، همزمان با کل کشور، از دوازدهم مرداد ماه تا دوازدهم شهریور ماه امسال در اصفهان اجرا می شود.

سکینه جعفری، کارشناس مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان    گفت: در اجرای مرحله دوم این طرح، اطلاعات مربوط به الگوی غذایی در مناطق روستایی، شهری و حاشیه شهر در ۹ شهرستان تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جمع اوری می‌شود.

او در ادامه گفت: این شهرستان‌ها شامل اصفهان، فلاورجان، لنجان، خمینی شهر، نجف آباد، مبارکه، سمیرم، شاهین شهر و فریدن است و در این مرحله داده‌های الگوی مصرف مواد غذایی خانوار، توسط کارشناسان تغذیه که شاغل در شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان هاهستند از طریق مراجعه حضوری در درب منازل شهروندان و مصاحبه مستقیم با افراد، جمع آوری می‌شود.

کارشناس مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اهداف اجرای این طرح را این طور بیان کرد:کمک به شناسایی گروه‌ها و جمعیت‌های در معرض ناامنی غذایی به تفکیک استان، مناطق روستایی، شهری و حاشیه شهرها، شناسایی عوامل خطر تغذیه‌ای مرتبط با بیماری‌های غیر واگیر، شناسایی روند تغییرات در الگوی مصرف مواد غذایی، پایش و اصلاح سیاست ها، مداخلات و برنامه‌های حوزه غذا و تغذیه، تدوین سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی و تخصیص بودجه در حوزه غذا و تغذیه با هدف ایجاد هماهنگی بین الگوی تولید، عرضه و مصرف در راستای تامین نیاز‌های تغذیه‌ای و سلامت جامعه از اهداف این طرح می‌باشد.

جعفری گفت: اجرای مرحله اول بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی خانوار‌ها، از تاریخ دهم دی ماه تا پایان بهمن ماه سال ۱۳۹۷، با هدف تعیین وضعیت تغذیه‌ای مردم و تامین داده‌های مورد نیاز برای سیاست گذاران در عرصه غذا و تغذیه، که شامل طراحی و اجرای برنامه هدفمند سازی یارانه ها، طراحی و تدوین برنامه‌های سوم تا ششم توسعه کشور و همچنین ارزیابی و پایش اقدامات لازم انجام شده، برگزار گردید.

انتهای پیام/ی



مرحله دوم بررسی الگوی مصرف مواد غذایی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۳ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
برای نجات مردم از خطرات تغذیه ای می توانیم:
- فست فود سالم طراحی کنیم.
- چون مردم هر روزه و با اکثر غذاها نان مصرف می کنند در جهت سلامت نان حرکت کنیم.
-افزودنیهای سرطان زا را از خوراکی های کارخانه ساز حذف کنیم.