به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان شاپور محمدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در مراسم اختتامیه جشنواره بورس و رسانه تصریح کرد: تأمین مالی جمعی از جمله برنامه های سازمان بورس و اوراق بهادار است و با تصویب شورای عالی بورس امکان تأمین مالی به صورت جمعی برای پروژههای مختلف وجود خواهد داشت.
وی با بیان اینکه تولید فیلم، سریال، محتواهایی فرهنگی و نرم افزارها نیز قابلیت این تأمین مالی را دارد، ادامه داد: بازار سرمایه آمادگی پذیرش سینماها را دارد ضمن اینکه قابلیت انتشار اوراق برای محصولات فرهنگی نیز در بازار سرمایه فراهم است که از این طریق قادر خواهیم بود در حوزه تأمین مالی محصولات فرهنگی و رسانههای کشور گامهای جدیدی برداریم.
محمدی صحت، دقت و سرعت اطلاع رسانی را برای بازار سرمایه حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: تمامی سرمایه داران میدانند که کارایی بازار سرمایه در کارایی اطلاعات میتواند منجر به غنای بازار شود ضمن اینکه رسانه و کارایی اطلاعات واژههای جدانشدنی از هم بوده و جدایی آنها بی معنا است.
بیشتر بخوانید:بورس مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نیست
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: یکی از جشنوارههایی که در دنیا نظیر ندارد، جشنواره بورس و رسانه است. این جشنواره کمک میکند شناخت مردم از بازار سرمایه افزایش یابد و به تبع آن شاهد ورود افراد بیشتری به این بازار باشیم.
وی با اشاره به استقبال شرکت کنندگان از این جشنواره افزود: در این دوره از جشنواره آثار ارسالی ۲۰ درصد نسبت به دوره قبل افزایش داشت و امسال ۸۲۰ اثر ارسال و مورد داوری قرار گرفت.
سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار بیان کرد: در زمینه خبر و رسانه صحت، دقت و سرعت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. تمامی فعالان بازار سرمایه نیز میدانند کارایی این بازار زمانی افزایش میابد که فعالان بتوانند از کارایی اطلاعات ورودی استفادههای مناسب را داشته باشند. در این زمینه بحث خبر و اطلاعات دو واژه جدا نشدنی از بورس و بازار سرمایه به شمار میرود و انتشار صحیح و با سرعت خبرهای اقتصادی و سیاسی در کشف قیمت سهام شرکتها تاثیر بسزایی دارد.
محمدی ضمن اشاره به کارکردهای رسانه در حوزه بازار سرمایه بیان کرد: رسانهها میتوانند یکی از مهمترین مبلغان فرهنگ سازی باشند و راه آشنایی با بازار سرمایه در تمامی سطوح هستند. زمانیکه آموزشهای سنتی و کلاسیک دانشگاهی نمیتواند به اندازه رسانهها اثر داشته باشد، باید به نقش رسانه بیش از هر دورهای توجه کرد.
وی افزود: طی سالهای اخیر سازمان بورس و نهادناظر توجه ویژهای به مباحث فرهنگ سازی و آموزش داشته و همکاری و همیاری خبرنگاران با نهاد ناظر در بهترین سطح قرار دارد و این روزها در بازار واژههایی مانند بورس نویس بسیار مصطلح شده و امیدواریم واژههای مشترک بیشتری به وجود بیاید که نشان دهنده همکاری و تعامل رسانه و بازار باشد.
دبیر شورایعالی بورس همچنین در خصوص اثرات مهم رسانه بیان کرد: رسانهها میتوانند در تمامی دستگاههای اجرایی نقش بی بدیلی داشته باشند. رسانهها به دستگاههای اجرایی کمک میکنند و در زمینه اجرای برنامههای جدید نظر مطالبه گران را انتقال میدهند. همچنین این گروه میتوانند اقدامات اجرایی دستگاهها را به فعالان بازار انتقال دهند و ارتباط دوسویه مفیدی را به وجود آورند.
محمدی از دیگر کارکردهای رسانهها را اطلاع رسانی و آگاه سازی دانست و گفت: رسانهها با تولید آثار مختلف مانند فیلم، رادیو و محتوای چندرسانهای میتوانند نیروی امداد فرهنگ سازی باشند.
وی همچنین ابراز کرد: سازمان بورس و بخش اطلاع رسانی بازار سرمایه طی مدت اخیر در زمینه فرهنگ سازی در استانهای مختلف کشور فعالیت بسیاری داشته و این امر میتواند پتانسیلهای مختلف سرمایه گذاری در بورس را به تمامی مردم در اقصی نقاط ایران نشان دهد و باعث ترویج بیشتر فرهنگ سرمایه گذاری در کشور شود.
سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: یکی از مهمترین اقدامات اخیر سازمان بورس و اوراق بهادار در زمینه تامین مالی جمعی است که به تصویب شورای عالی بورس نیز رسیده است. در تامین مالی جمعی سازمان بورس میتواند در حوزههای مختلفی نظیر سینما، تولید محتوای فرهنگی و کتب ورود کند و در تامین مالی محصولات فرهنگی نقش داشت باشد.
وی در پایان بیان کرد: جشنواره بورس و رسانه میتواند علاوه بر شناسایی آثار برتر بورسی، انگیزهای برای فعالیت بیشتر خبرنگاران باشد. همچنین این جشنواره میتواند تعامل میان رسانهها و اهالی بازار سرمایه را افزایش دهد و به تبع آن قدرت تفکر سرمایه گذاری را میان مردم قدرت بخشد.
انتهای پیام/