به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، رامین صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در بازدید از نانواییهای فعال در اردبیل گفت: در راستای افزایش کیفیت نان سنگک، واحدهای نانوایی سنگک پزی از اول شهریور ماه سالجاری از آرد سبوس دار استفاده نمایند و کارخانجات آرد سازی نیز موظفند تولید آرد ۱۲ درصد را برای پخت نان سنگک در اختیار نانوایان قرار دهند.
او بیان کرد: به منظور افزایش کیفیت مطلوب و استاندارد آرد و گندمهای تولیدی از مبدا تا مقصد باید نظارت جدی صورت گیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل تصریح کرد: با ورود بخش خصوصی و راهاندازی نانواییهای چند منظوره کیفیت نان نسبت به گذشته بهبود یافته و در این راستا نیز باید نظارت کافی صورت گیرد.
صادقی با بیان اینکه گندم استان اردبیل از کیفیت مطلوبی برخوردار است افزود: گندم تولید شده در استان باید از مبدا برداشت تا محل تولید آرد مورد توجه قرار گیرد تا مشکلی برای کیفیت آرد مورد نیاز استان پیش نیاید.
او افزود: در حال حاضر ۱۲ کارخانه آرد سازی در استان اردبیل وجود دارد که خوشبختانه همگی در حال فعالیت میباشند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در خصوص آردهای تحویلی بیان کرد: باید زمینه لازم در جهت تحویل بهترین نوع آردها به نانواییها فراهم گردد و در این مورد نظارتهای دقیق و مستمر صورت گیرد.
صادقی افزود: از وضعیت آرد و نان و کارخانجات آردسازی و وضعیت خرید مازاد نیاز محصولات کشاورزان استان و سیلوهای فعال استان اردبیل افزود: بایستی کلیه عوامل مرتبط با مساله آرد و نان استان گشتهای مشترک خود را افزایش دهند، بازدیدها باید بیشتر و دقیقتر شود چرا که مردم انتظار دارند در زمینه نان و کیفیت آن تغییر و تحول اساسی صورت گیرد.
او در ادامه از آمادگی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در این زمینه خبر داد و تصریح کرد: استفاده از جوش شیرین در نانواییهای شهرستان اردبیل بسیار کم شده است و این مشخصا مربوط به آموزش نانوایان دارد که این امر تا حد امکان در استان اردبیل به انجام رسیده است.
انتهای پیام/ح