نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت:خبرنگاران سفیران آگاهی در سطح جامعه هستند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در دیدار هیئت مدیره تشکل‌های خبری به مناسبت روز خبرنگار، ضمن تبریک روز خبرنگار به فعالان حوزه رسانه با بیان اینکه خبرنگاران دیده بانان آگاهی هستند گفت: اعتماد و اعتقاد مردم به رسانه‌های داخلی، رنج‌های جاده اطلاع رسانی را بر خبرنگاران شیرین می‌کند.

وی خبرنگاران را سفیران آگاهی در سطح جامعه دانست و تصریح کرد: خبرنگاران توانسته اند علی رغم مشکلات معیشتی، شغلی، صنفی و انواع چالش‌هایی که در عرصه آگاه سازی با آن مواجه هستند، ارزش والایی را در سطح جامعه به دست بیاورد.

وی در ادامه با بیان اینکه خود در عرصه خبر نیز فعالیت داشته است در خصوص اهمیت بازیابی هویت اصلی خبرنگاران تبریزی گفت: خبرنگاران تبریز و استان، دارای پتانسیلی بسیار بالا هستند که با حمایت‌های مسئولان استانی می‌توانند جایگاهی به مراتب رفیع‌تر از وضعیت امروزی خود کسب کنند.

امام جمعه تبریز در بخش بعدی سخنانش در خصوص محتوای خبر و جریان سازی‌های رسانه‌ها عنوان کرد: جریان سازی فرهنگی نباید در هیچ رسانه داخلی کمرنگ شده و از حساسیت بیفتد، البته این جریان سازی می‌تواند حاصل تولید محتوای خوب باشد.

آل هاشم ادامه داد: بخش اعظمی از مشکلات ناشی از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی می‌تواند با یک عکس العمل مناسب و در خور حل شود.

امام جمعه تبریز در ادامه سخنانش به لزوم دفاع همه جانبه رسانه‌ها از اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی، تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم تقویت باور‌های دینی مردم و سبک زندگی ایرانی - اسلامی بیان کرد: با وجود این حجم از تبلیغات فرهنگ غلط غربی، جای خالی فعالیت‌های فرهنگی شبانه روزی، رسانه‌های داخلی بیش از پیش خودنمایی می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را از اصلی‌ترین مسئولیت‌های رسانه‌ها دانست و با اشاره به تحریم‌های همه جانبه حاضر در کشور بیان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، منشور عملکردی است که دیروز، امروز و راه و چاره فردای انقلاب اسلامی را نشان می‌دهد و نقش رسانه‌ها در تبیین این منشور عملکردی بی بدیل است.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم خبرنگاران را کم حاشیه‌ترین قشر جامعه دانست و گفت: یکی از مصادیق تقوا، تقوای رسانه‌ای است که از شرایط حاکم بودن اخلاق در جامعه پایبند بودن اهل قلم به اخلاق رسانه‌ای است. بی اخلاقی در سطح رسانه می‌تواند تمام مردم را تحت الشعاع قرار دهد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بخش بعدی سخنانش از رسانه‌ها خواست سطح امیدواری را در جامعه ارتقا بخشیده و توجه ویژه‌ای به اخبار خوب داشته باشند.

وی افزود: کار‌های خیر، ازدواج آسان، نماز جمعه و سایر فرهنگ‌های ایرانی - اسلامی از مواردی است که همت ویژه رسانه‌ها را می‌طلبد.

 

انتهای پیام/ش

خبرنگاران دیده بانان آگاهی هستند

برچسب ها: جوانان ، مطبوعات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.