به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، مصطفوی مدیرعامل شرکت عمران و توسه شهر جدید سهند از تحویل ۱۷۱ واحد مسکن خبرنگاران آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: از ۳۴۲ واحد مسکن اختصاص یافته به خبرنگاران، ۱۷۱ واحد آن تقریبا اتمام یافته است و تا اواخر شهریورماه به صورت کامل تحویل داده خواهد شد.
وی با بیان این که، این واحدها از پیشرفت ۷۰ درصدی برخوردار بوده اند، افزود: این واحدها که در فاز ۴ شهر جدید سهند احداث شده اند، با توافق خانه مطبوعات و شرکت عمران شهر جدید سهند، به صورت اقساطی به اعضای خانه مطبوعات استان فروخته شده بود.
مصطفوی، دلیل تاخیر در تحویل واحدهای باقی مانده را نیز، ضعف همکاری بانکهای طرف قرارداد عنوان کرد و ادامه داد: با موافقت کمیسیون ماده ۵ در صدد احداث و واگذاری واحدهای تجاری خدماتی در این منطقه هستیم تا ضمن ایجاد فضای کسب و کار، محرکی نیز در راستای تسریع در تکمیل پروژه شود.
وی در مورد این که چه تصمیماتی برای کمبود مدارس در سال تحصیلی آتی داشته اید، پاسخ داد: احداث سه مدرسه تا شهریورماه اتمام خواهد یافت، البته مدرسه سازی در این شهر سالانه رشد ۳۰ درصدی داشته است، اما با توجه به رشد جمعیت بعضا با کمبود مدارس مواجه بوده ایم که بعضا مدارس به صورت دو شیفته اداره میشد و سعی داریم با بهره گیری از ظرفیت خیرین و برخی دیگر از ظرفیتها میزان مدارس را افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت عمران و توسه شهر جدید سهند، با تاکید بر این که شرکت عمران و توسعه سهند، آمادگی خود را جهت ارائه تسهیلات ویژه به مدرسه سازان اعلام کرد و گفت: برای مثال، شرکت عمران و توسعه شهر جدید سهند میتواند با واگذاری زمینهای خود به مدرسه سازان، دو سال تنفس بعد از ساخت مدارس به آنان داده و بعد از مدت تعیین شده شروع به اخذ اقساط نماید.
وی همچنین در پاسخ به افزایش قیمت مسکن در یک بازه زمانی از سال، توضیح داد: افزایش قیمت مسکن در تبریز، توسعه زیرساختهای شهری از قبیل احداث آزادراه تبریز به سهند و توجه به کاهش میزان آسیبهای اجتماعی، باعث افزایش قیمت مسکن در این شهر جدید شده است و انتظار میرود تا سال بعد، شاهد افزایش بیشتری نیز باشیم.
مصطفوی، به برگزاری هفته فرهنگی شهرجدید سهند پرداخت و ابراز داشت: در این هفته فرهنگی، پروژههای فرهنگی و ورزشی از جمله باشگاههای سوارکاری و تنیس، نمایشکاه عکس و صنایع دستی و همچنین احداث تالار و رستوران هشت بهشت اجراء خواهد شد که مجموعا ۶۰ عنوان برنامه است.
وی هدف اصلی از برگزاری این هفته فرهنگی را، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری دانست و ادامه داد: ارائه ظرفیتهای فرهنگی، ورزشی و هنری این شهر و ایجاد نشاط اجتماعی در کنار توجه بر هویت اجتماعی ازجمله اهداف دیگر برگزاری این هفته فرهنگی در شهر جدید سهند است.
علی مرادی مسئول اجتماعی و فرهنگی شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید نیزبا تاکید بر این که شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید توجه ویژهای به توسعه زیرساختهای شهری دارد، اظهارداشت: این شرکت، پیگیری توسعه زیرساختهای اجتماعی و فرهنگی را از رسالتهای خود میداند.
وی با اشاره به وجود ۱۷ شهر جدید در سطح کشور، به برخی از برنامههای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اجراء شده در این شهرها پرداخت و ابرازداشت: سال قبل جشنواره کشوری فیلم و عکس شهروندان شهرهای چدید برگزار شد و ۵ هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد و به نفرات برتر جوایزی نیز تعلق گرفت.
وی برگزاری هفتههای فرهنگی را از جمله رویکردهای مهم در شهرهای جدید دانست و افزود: هفته فرهنگی در شهر جدید صدرای استان فارس، هفته فرهنگی در شهر جدید عالی شهر استان بوشهر و هفته فرهنگی در شهر جدید سهند استان آذربایجان شرقی، از جمله هفتههای فرهنگی برگزار شده است که با استقبال ساکنین شهرهای جدید روبرو شده است.
وی افزود: هفته فرهنگی شهر جدید سهند به لحاظ کیفیت و گستره برگزاری، از بین این سه هفته فرهنگی برگزار شده، جایگاه ویژهای را به خود اختصاص داده است.
وی با یادآوری برگزاری جشنواره صنایع دستی شهروندان شهرهای جدید، عنوان داشت: برگزاری چنین جشنوارههائی، فلسفه جامعه شناختی داشته و باید با ادامه این روند، سعی در ایجاد نشاطی اجتماعی و تقویت بنیههای فرهنگی این شهرها داشته باشیم.
انتهای پیام/ش