به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آیت الله رسول فلاحتی در مراسم نکوداشت یاد و خاطره ۱۷۰ آزاده شهید و متوفی استان گیلان که به مناسبت شهادت حضرت امام محمد باقر (ع) در مسجد سیدالشهدا (ع) میدان بسیج (صیقلان) رشت برگزار شد، گفت: شما آزادگان مجاهدان مجسمی هستید که در میان مردم زندگی میکنید.
او با بیان اینکه آزادگان چهرههای ماندگار تاریخ هستید و باید قدر خود را بدانند افزود: یکایک آزادگان و جانبازان که جانشان را تقدیم کرده و ریزش نکردند، از زندگانی آنان باید فیلم و نوشته به یادگار بماند.
امام جمعه رشت با تاکید بر اینکه آزادگان بقیه السَلف مجاهدان ۸ سال دفاع مقدس هستند تصریح کرد: شما اسیر ظالمان بودید، اما اسیر خود نشدید. بزرگترین جهاد انسان این است که اسیر نفس خود نشود.
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه پروژه مبارزه با نفس میتواند بزرگترین پروژه یک انسان در زندگی باشد، ابراز کرد: آزادگان مشعل داران انقلاب اسلامی و چراغهای فروزانی هستند که در جامعه میسوزند و دیگران از نور وجودشان استفاده میکنند.
وی در ادامه با اشاره به سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر (ع) تصریح کرد: امام محمد باقر (ع) ۵۷ سال عمر کرد و اولین موسس دانشگاه رسمی در مکتب اسلام بود. امام باقر (ع) ۲۶۰۰ سال بعد از حضرت موسی (ع) به دوران رسید، اما نام امام باقر (ع) در تورات حضرت موسی نبی (ع) آمده است.
نماینده، ولی فقیه درگیلان با بیان اینکه بنی امیه همانی را بر اسلام آورد که یهودیان بر سر دین یهود آوردند، گفت: سازوکارهایی را که بنی امیه برای امحای درخت تنومند اسلام در پیش گرفتند به مراتب سختتر از یهودیان بوده است.
امام جمعه رشت با اشاره به اینکه تشخیص حق و باطل از جمله مشکلات اسلام در طول تاریخ بود، بیان کرد: اگر امروز بخشهای عظیمی از مسلمانان دنیا رهبرانشان فاسد و ظالم هستند به خاطر همین مسئله اختلاط حق و باطل میباشد.
وی با تاکید بر اینکه بنی امیه مردم را در ایمان آزاد گذاشته، ولی در شرک آزاد نگذاشتند افزود: آنان این کار را میکردند تا هروقت خودشان بخواهند شرک را در درون ایمان بریزند و کسی هم نفهمد که آن شرک است. یهودیان دینشان را تحریف کردند؛ در اسلام بنی امیه نیز همین کار را کردند، اما امام باقر (ع) بین حق و باطل را جدا کرد و شکافت.
آیت الله فلاحتی خاطرنشان کرد: اختلاط حق و باطل از چیزهای بزرگی بود که امام باقر (ع) توانست آن را جدا کند و شاگردانی را پرورش دهد که هرکدام بتوانند به تبلیغ درست دین بپردازند.
انتهای پیام/آ