به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، آغاز سرپرست شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: ۴ گروه سیار و دو گروه ثابت در سطح شهرستان بر ذبح بهداشتی و شرعی دامها نظارت میکنند.
او با بیان اینکه بهتراست خرید و کشتار در کشتارگاهها انجام شود و هنگام قطعه کردن گوشت هم از دستکش استفاده شود افزود: بعد از ذبح دام هم بهتر است گوشت قرمز ۲۴ ساعت و جیگر هم تا ۴۸ ساعت در یخچال نگه داری وسپس مصرف شوند.
او اضافه کرد: شهروندان مهابادی که تمایل به ذبح قربانی خود زیر نظر کارشناسان دامپزشکی را دارند میتوانند قربانی خود را در کشتارگاه صنعتی دام مهاباد که آماده تحویل نذورات است ذبح کنند.
آغاز گفت: شهروندان مهابادی در این زمینه میتوانند با شماره تلفن ۴۲۴۴۲۲۲۹ و ۴۲۴۴۲۲۲۸ تماس بگیرند.
انتهای پیام/ج