حیدری گفت: سامانه گردشگری سلامت استان قم با هدف معرفی کلیه امکانات کردشگری سلامت استان قم، دریافت بازخورد بیماران و جذب درخواست‌ها،به همت جهاد دانشگاهی قم راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، محمد حیدری رییس جهاد دانشگاهی قم صبح امروز در دیدار استاندار قم از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم گفت: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی قم در چندین گروه پژوهشی از جمله گروه مزانشیمی و بیولوژی مشغول فعالیت است.

وی افزود: جهاد دانشگاهی ریالی بودجه دولتی نمی‌گیرد و برای انجام خدمات مناسب، نیاز است که مسئولین استانی از این نهاد انقلابی حمایت کنند.

رییس جهاد دانشگاهی قم بیان کرد: در سال ۹۷ بیشترین آمار مراجعه به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی، قم و دو استان همجوار استان بودند، ولی در سال جاری بیشترین آمار مراجعه پس از استان‌های قم و مرکزی از کشور عراق هستند که نشان دهنده موفقیت جهاد دانشگاهی در جذب بیماران خارجی است.

حیدری تصریح کرد: معرفی کلیه امکانات گردشگری سلامت استان قم، دریافت بازخورد بیماران و جذب درخواست‌ها و نیاز‌های درمانی بیماران خارجی از اهداف راه‌اندازی سامانه گردشگری سلامت استان قم است و بر همین اساس اقدامات راه اندازی سامانه به چند زبان بین المللی آغاز شده است.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت استان قم برای جذب گردشگری سلامت، قصد راه‌اندازی یک سامانه گردشگری سلامت در استان قم کرده است و لازم است در این خصوص تمام مراکز درمانی و رفاهی به این سامانه متصل شوند تا اطلاعات کامل و جامعی به بیماران خارجی ارائه شود.

رئیس جهاد دانشگاهی قم تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در ۶ دانشگاه دولتی استان قم شعبه دارد و خدمات مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان با هدف افزایش نشاط، مهارت و مسئولیت پذیری دانشجویان، ارائه می‌دهد.

وی یادآورشد: سه دوره مسابقات مناظره دانشجویی در استان قم برگزار شده است و همچنین مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای پایان نامه و جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره ملی مهدویت و جشنواره تا بالندگی در سطح دانشگاه‌های استان قم برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی جهاد دانشگاهی قم اضافه کرد: در سال گذشته در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی ۳۱۸ کارگاه با تاکید بر موضوع خانواده برگزار شد و همچنین یک مرکز مشاوره راه‌اندازی شده است و مشغول به ارائه خدمات است.

حیدری تاکید کرد: در حوزه آموزش نیز یک مرکز آموزش بلند مدت در قالب دانشگاه علمی کاربردی و ۷ گروه آموزشی کوتاه مدت در ۴ مرکز آموزشی در استان قم با هدف افزایش مهارت و شغل محوری مشغول فعالیت است که بر همین اساس سال گذشته ۲۰ هزار نفر معادل ۵۱۲ هزار نفر ساعت در استان قم از آموزش‌های جهاد دانشگاهی بهره‌مند شدند.

وی گفت: جوانان جهاد دانشگاهی با یک شور و انگیزه مشتاقانه دوستدار ارائه خدمت به نظام جمهوری اسلامی هستند و در هر بخشی که خلائی وجود دارد، جهاد دانشگاهی آمادگی دارد اقدامات لازم را به انجام برساند.

انتهای پیام/ح

راه‌اندازی سامانه گردشگری سلامت قم توسط جهاد دانشگاهی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار