مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ۱۶ تیم بازرسی بهداشت محیط این دانشگاه بر مراکز تهیه و عرضه نذورات در عید قربان نظارت می‌کنند.

۱۶تیم بهداشتی در سیستان و بلوچستان بر نذورات عید قربان نظارت می‌کنندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  عبدالرزاق پاکزاد  مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: ۱۶ تیم در۲ نوبت صبح و عصر با حضور در مساجد، تکایا و محل‌های تهیه و عرضه نذورات ضمن انجام نظارت، آموزش لازم را به افراد دست اندرکار ارائه می‌کنند.

او افزود: استفاده از گوشت بهداشتی و مطمئن از جمله مهمترین مواردی است که باید در تهیه نذورات مورد توجه قرار گیرد و شهروندان باید دقت کافی را در تهیه گوشت دام و طیور مورد استفاده لحاظ کنند.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مردم نباید از گوشت گرم تازه ذبح شده استفاده کنند و باید ۲۴ ساعت پیش از مصرف برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های خطرناکی مانند تب کریمه کونگو در یخچال نگهداری کنند.

او  نبود نگهداری پوست دام ذبح شده، ذبح بهداشتی دام در کشتارگاه‌ها و خودداری از ریختن خون و آلایش دام‌های قربانی در پیاده رو‌های شهر‌ها را از جمله راه‌های جلوگیری از انتقال بیماری‌ها و حفظ سلامت افراد در روز عید قربان عنوان کرد.

پاکزاد  افزود: سامانه دریافت شکایات بهداشتی به شماره ۱۹۰ به صورت تمام وقت آماده رسیدگی به شکایات مردمی است.

انتهای پیام/ع

ذبح بهداشتی دام در کشتارگاه‌ها زاهدان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار