به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسموتی تابستانی حاوی میوههای تابستانی رنگارنگ و خوش طعم است. این اسموتیها همچنین در واقع نوشیدنیهای پر آنتی اکسیدان و سلامت است که با اثرات آفتاب و سایر رادیکالهای آزاد، مقابله میکند. این اسموتیها با فرمولهای مختلفی ارائه شدهاند، اما شما میتوانید مواد آنها را کم و یا زیاد کنید. بعضی از مواد قابل دسترس را افزوده و آنهایی که موجود نیست را حذف کنید.
اسموتی یک نوشیدنی غلیظ و خامهای است که از میوه خام پوره شده، سبزیجات و گاهی هم محصولات لبنی (شیر، ماست، پنیر خامهای یا کوتاژ و بستنی) یا جایگزین گیاهی آنها، معمولا با استفاده از مخلوط کن درست میشود. اسموتی را میتوان با استفاده از سایر مواد همانند آب، یخ خرد شده، آب میوه، انواع شیرین کننده (عسل، شکر، استویا یا شیره و شربت)، پودر پروتئین، شیر گیاهی، آجیل، کره آجیلی، تخمهها، چای، شکلات، مکملهای گیاهی یا مکملهای تغذیهای درست شود. اسموتی حاوی محصولات لبنی شبیه به میلک شیک است با این تفاوت که در میلک شیک از میوه کمتر و اغلب ماست یخزده یا بستنی استفاده میشود.
اسموتی تابستانی با میوههای تابستانی درست میشود. میوههای رنگارنگ و خوش طعم و بسیار متنوع که پر خاصیت نیز هستند. خوبی تابستان این است که هم تنوع میوهها بسیار زیاد است و هم اغلب آنها رنگهای تند و جالبی دارند که برای درست کردن اسموتی رنگارنگ عالی هستند.
شما میتوانید پرتقال و کیوی را در فصل تابستان ببینید، اما هلو و گیلاس در زمستان را خیر؛ از این جهت تابستان بسیار پر میوهتر از سایر فصلهاست. میوههایی مثل گیلاس و آلبالو بخصوص برای افرادی که دچار گرمازدگی و کوفتگی ناشی از آن میشوند، عالی است. گیلاس و آلبالو به واسطه داشتن آنتی اکسیدان و مواد مغذی خود، باعث آرامش عضلات و رفع درد و کوفتگی آنها میشوند. طالبی و هندوانه نیز آب بدن را تامین کرده و بدن را خنک میکنند. انواع آلو باعث تنظیم حرکات روده و کمک به آرامش دستگاه گوارش میشوند. انبه و هویج حاوی بتاکاروتن هستند و به سلامت چشم کمک میکنند.
اسموتی رنگین کمان
این اسموتی چند رنگ، از چندین نوع میوه و به صورت لایه لایه استفاده میکند.
انواع اسموتی تابستانی با رنگهای مختلف برای مقابله با گرما
مواد لازم
کیوی: ۱ عدد، پوست گرفته و خرد شده
آناناس کنسروی: ۱/۲ پیمانه، بدون آب و ریز خرد شده
هلوی کنسروی: ۱/۲ پیمانه بدون آب و ریز شده
تمشک سیاه: ۱/۴ پیمانه، یخزده
تمشک قرمز: ۱/۴ پیمانه، یخزده
ماست وانیلی: ۵۰۰ گرم
شیر بدون چربی: ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
بلوبری یخزده: ۱/۳ پیمانه
توتفرنگی یخزده: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
۱. کف یک سینی فر را با فویل بپوشانید. کیوی، آناناس و هلو را روی سینی پهن کنید. آن را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که یخ بزند، توی فریزر بگذارید.
۲. تمشک سیاه، تمشک قرمز، ۱/۳ پیمانه ماست و ۲ قاشق غذاخوری شیر را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا زمانی که صاف و یکدست شود. به طور مساوی داخل ۶ لیوان سرو بریزید. آن را تا زمانی که سایر مخلوط باقیمانده را آماده میکنید، در فریزر قرار دهید.
۳. بلوبری، ۱/۳ پیمانه ماست و ۲ قاشق غذاخوری شیر را داخل مخلوط کن حسابی مخلوط و یکدست کنید. آن را داخل لیوانها بریزید و دوباره لیوان را داخل فریزر قرار دهید.
۴. با باقیمانده شیر و ماست این کار را در مورد ۴ ترکیب دیگر هم انجام دهید. با کیوی شروع کنید، بعد آناناس سپس هلو و در انتها هم توتفرنگی. بعد از انجام هر لایه آن را در فریزر قرار دهید تا لایه بعدی آماده شود. ۵ دقیقه قبل از سرو آن را از فریزر خارج کنید.
اسموتی سبز موز و توتفرنگی
انواع اسموتی تابستانی با رنگهای مختلف برای مقابله با گرما
مواد لازم
اسفناج: ۱ مشت
کیل: ۱ مشت
آب: ۱ پیمانه
موز: ۱ عدد
توتفرنگی: ۵ عدد، یخزده
طرز تهیه
۱. داخل مخلوط کن، سبزیها و ۱ پیمانه آب را مخلوط کنید. آنها را روی سرعت متوسط مخلوط کنید تا زمانی که سبزیها به طور کامل تبدیل به مایع شوند. این کار حدود ۱ دقیقه زمان میبرد. در ابتدا به نظر میرسد که سبزیها نمیخواهند تبدیل به پوره شوند، اما پس از ۲۰ ثانیه شروع به پوره شدن و یکدست شدن خواهند کرد.
۲. وقتی که سبزیها کاملا پوره و مایع شدند، میوه را افزوده و بطور کامل مخلوط کنید. در صورتی که غلیظ بود، مقداری آب اضافه کنید.
اسموتی توتفرنگی شکلاتی
انواع اسموتی تابستانی با رنگهای مختلف برای مقابله با گرما
مواد لازم
توتفرنگی تازه: ۱ و ۱/۲ پیمانه
ماست وانیلی کم چرب: ۱/۲ پیمانه
آب پرتقال: ۱/۲ پیمانه
یخ قالبی: ۱/۲ پیمانه
شربت شکلات: ۲ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱. همه مواد را در مخلوط کن و تا زمانی که صاف و یکدست شود، پوره کنید.
۲. داخل لیوان دلخواه بریزید و با نی سرو کنید.
اسموتی صبحانه هلو و گردو
انواع اسموتی تابستانی با رنگهای مختلف برای مقابله با گرما
مواد لازم
هلوی تازه یا یخزده: ۱ عدد
موز: ۱ عدد تازه یا یخزده
یخ قالبی: ۵ عدد
جو دوسر پر: ۱/۲ پیمانه
آب یا آب میوه یا شیر گیاهی: ۱ پیمانه
گردو: ۱/۴ پیمانه
تخم شربتی: ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری
اسانس وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
شربت آگاوه یا عسل: مقداری برای مزه
طرز تهیه
۱. همه مواد را در مخلوط کن ریخته و تا زمانی که یکدست و صاف شود، پوره کنید.
۲. شربت آگاوه برای گیاهخواران و عسل برای افراد وجترین و همه چیز خوار است. در صورتی که حساسیت به گلوتن دارید حتما از جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/