به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ، یکی از چیزهایی که بشر به دنبال آن است، موفقیت و تلاش برای رسیدن به هدفهای والا است و همیشه روی به سوی موفقیت دارد و مشتاقانه سعی و تلاش میکند تا آن را از آن خود کند.
کار آفرینی یکی از عوامل موثر در پیشرفت کشورهای در حال توسعه است و نقش زنان کارآفرین در چنین محیط رقابتی بسیار چشمگیر است.
فراهم کردن بستر لازم برای افزایش انگیزه و علاقه مندی زنان به این سمت و سو نقش بسیار مهمی در افزایش تعداد بانوان در این زمینه دارد.
به سراغ بانوی کار آفرین مهابادی رفتم که با همت و کوشش خود توانسته کارگاه تولیدی لباس بیمارستانی را راه اندازی کند.
کریم زاده مسئول کارگاه تولیدی شهرستان مهاباد به خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت:کارم را از ۱۸ سال پیش با سرمایه و امکانات کم از جمله یک چرخ و یک سر دوز از مغازهای کوچک آغاز کرده و با همت و پشتکار در ۳ سال پیاپی عنوان کار آفرین نمونه استانی را کسب کرده ام.
فرهنگ کارآفرینی اگر در جامعه جاری شود باعث میشود تا حد زیادی گره گشای مشکلات اقتصادی و اشتغال باشیم ، در واقع نا امیدی واژهای است که برای افراد کار آفرین معنا ندارد.
این کارآفرین نمونه با گسترش فعالیت خود توانسته برای ۱۲ نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی کند.
مریم ، یکی از کارکنان تولیدی به ما گفت: سردوزی لباس بیمارستان را انجام می دهم و کمک خرج برای خانواده هستم .
زهرا یکی دیگر از کارکنان تولیدی میگوید: تقریبا یکسال است در این کارگاه کار می کنم و مشغول اتو و بسته بندی هستم و این کار باعث شده کمک خرجی برای خانواده ام باشم.
کریم زاده مسئول کارگاه تولیدی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، میگوید: سالانه ۱۰۰ هزار دست لباس بیمارستانی تولید و روانه بازار مصرف میشود و این میزان تولید علاوه بر بیمارستان مهاباد به شهرهای جنوب استان از جمله نقده، پیرانشهر، بوکان و ارومیه هم ارسال میشود.
محمد یکی از بیماران بستری در بیمارستان در زمینه لباس بیمارستانی گفت: مدت دو روز است در بیمارستان بستری هستم و از این لباس استفاده میکنم ، با توجه به اینکه در فصل گرم سال هستیم جنس خوب، دوخت مناسب و کیفیت عالی لباس باعث شده بخاطر گرما زیاد اذیت نشویم.
هدف همه انسانها در زندگی رسیدن به موفقیت است و دستیابی به این هدف آسانتر میشود اگر بدانیم حمایت و تلاش رسیدن به این راه را هموار میکند.
در سیر تکاملی این مفهوم ، عوامل زیادی مانند ریسک پذیری و نوآوری وجود دارد و کارآفرینان همانگونه که شناخته میشوند میتوانند تاثیرات مثبت گوناگونی بر رشد اقتصادی کشور بر جای بگذارند.
قادری رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: یکی از بخشهایی که ظرفیت بالایی برای تولید دارد بخش صنف است.
او افزود :در شهرستان مهاباد ۱۶۲ واحد صنفی تولیدی وجود دارد که در رشتههای مختلفی فعالیت میکنند و حدود ۱۶ درصد کل مجموعه واحدهای صنفی شهرستان را تشکیل میدهد.
قادری گفت :حوزه پوشاک یکی از بخشهایی است که امکان توسعه و اشتغال بالایی دارد که برای حمایت از بخش تولید ، بستههای حمایتی از جمله بسته حمایتی تامین اجتماعی، بسته حمایتی حوزه مالیاتی و ... ابلاغ شده و در حال اجرا است.
همت، امید و کار بی وقفه رمز موفقیت بانوان کارآفرینی، چون خانم کریمزاده است ، موفقیتی که به زندگی اینگونه افراد برکت و معنا بخشیده است.
انتهای پیام/ن
گزارش از مینا نادرحیته