رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمانشاه با اشاره به رویکرد جدید استان در توزیع اعتبارات گفت : این رویکرد بر مبنای سه سند اقتصادی است که می‌تواند نویدبخش اتفاقات خوبی در معیشت و اقتصاد استان باشد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،حبیب الله وفایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمانشاه با اشاره به توزیع اعتبارات عمرانی استانی بین شهرستان‌های کرمانشاه گفت : توزیع این اعتبارات بر مبنای سه سند جامع اشتغال، رونق تولید و اقتصاد مقاومتی صورت گرفته که این سند‌ها هم براساس اسناد بالادستی تهیه شده و در حال اجرا هستند.

او گفت : ۵۶۳ میلیارد تومان اعتبارات استانی، نفت و گاز و توازن و نیز ۴۰ میلیارد تومان اعتبارات ۲۷ صدم ارزش‌افزوده بین شهرستان‌های استان توزیع شده است.

وفایی افزود: پس از ابلاغ این اعتبارات، کمیته برنامه ریزی شهرستان‌ها طی ۱۰ روز آینده تشکیل و موافقت‌نامه‌ها مبادله می‌شود سپس تمرکز همه بر جذب منابع ملی و بانکی خواهد بود.

این مسئول اقتصادی گفت: با توجه به اینکه اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری مهمترین هدف بودجه ۹۸ استان کرمانشاه است، رویکرد جدید توزیع اعتبارات استانی می‌تواند نویدبخش اتفاقات خوبی در معیشت و اقتصاد استان باشد.

به گفته وفایی، طبق سند جامع اشتغال استان، نرخ بیکاری کرمانشاه امسال باید سه درصد، در سال آینده ۲ درصد و در سال ۱۴۰۰ یک درصد کاهش پیدا کند تا به میانگین کشوری برسد.

براساس سند جامع اشتغال استان کرمانشاه در سال ۹۸ باید ۲۱ هزار شغل خالص و ۶۰ هزار شغل ناخالص در استان کرمانشاه ایجاد شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه در عین حال تاکید کرد که «کاهش نرخ بیکاری بدون افزایش تولید و درآمد استان شدنی نیست؛ تولید هم نیازمند سرمایه گذاری است و ما در این زمینه منابع عمومی سال ۹۸ را به صورت اهرمی برای جذب منابع غیردولتی قرار داده ایم از جمله تخصیص اعتبار در قالب کمک‌های فنی و اعتباری به طرح‌های اقتصادی، تکمیل زیرساخت‌های تولید و توسعه شهرک‌های صنعتی.»

او گفت: برای اولین بار در تاریخ بودجه ریزی استان کرمانشاه تمام منابع عمومی استان به صورت هدفمند هزینه می‌شوند.

وفایی افزود: اگر مدیران اجرایی استان براساس برنامه‌های مصوب اقدام به طراحی و اجرای دقیق، نظارت به موقع و پایش و ارزیابی کنند می‌توانیم با همین منابع کم به اهداف تعیین شده برسیم.

او در عین حال گفت: اگر هم دستگاه‌های اجرایی طبق اسناد جامع اشتغال، رونق تولید و اقتصاد مقاومتی عمل نکنند، تخصیص اعتبار آن‌ها با مکانیسم قانونی متوقف می‌شود و منابع این دستگاه‌ها در محل‌های دیگری هزینه می‌شود.

به اعتقاد وفایی، مزیت‌های درآمدی زیادی از جمله منابع حاصل از کشف فرار مالیاتی، شناسایی منابع مازاد، فروش املاک بلااستفاده و... در استان کرمانشاه وجود دارد که لازم است برای احصای آن‌ها تلاش کنیم.

او همچنین به پیگیری هفته اخیر مسئولان ارشد استان برای جذب منابع اعتباری جدید اشاره کرد و گفت: پس از پیگیری‌های مکرر، هفته گذشته موفق شدیم از محل مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان کرمانشاه ۹۰ میلیارد تومان اعتبار جذب کنیم که ابلاغ آن هم صادر شده است.

به گفته وفایی، توافقاتی هم برای جذب منابع جدید از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان صورت گرفته که انتظار می‌رود به زودی منابع جدیدی را برای استان به ارمغان بیاورد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه در پایان از همه کرمانشاهی‌ها خواست که با حمایت از کالای ایرانی و تولید داخل به رونق اقتصاد استان و کشور کمک کنند.

 

 

انتهای پیام/د

کاهش ۶ درصدی بیکاری طی سه سال

برچسب ها: استانداری ، تسهیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.