به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمد قاسمی رئیس اداره دامپزشکی اسلام آباد غرب گفت : دام مورد نظر از مکانهای مطمئن تهیه شود، علایم دام سالم به هنگام خرید تمایل دام به مصرف آب وعلوفه، عدم بی تحرکی و بی حالی در صورت تحریک، سرزنده بودن دام و عدم افتادگی سر و گوش، نداشتن ضایعات پوستی و جلدی توجه گردد.
او گفت: تاکید به ذبح دام در محل کشتارگاه دام شهرستان (کمربندی کرمانشاه، جاده روستای لر و ونایی)، در صورت ذبح دام در منزل علاوه بر استفاده از دستکش، ماسک، عینک، و رو پوش عمل ذبح روی سطوح قابل شستشو انجام شود و از ذبح دامروی سطوح خاکی و کنار کوچه و خیابان جدا خودداری شود.
او گفت: به استفاده کنندگان از گوشت قربانی به منظور جلوگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf)، تب مالت، و... توصیه اکید میشود قبل از طبخ یا فریز کردن گوشت حتما گوشت به مدت ۲۴ ساعت و امحا و احشا (دل و جگر) به مدت ۴۸ -۷۲ساعت در دمای معمولی یخچال (۰تا ۴ درجه) نگهداری شود .
انتهای پیام/د